Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Beers

Wil jij ook een aansprakelijkheidsverzekering in Beers? Zo’n AVP is de verzekering die bescherming biedt tegen schade die jij of een gezinslid aanricht. Dit heb jij nodig als jij privé eigendommen van mensen ruïneert. Je moet dan denken aan schades aan goederen en/of (blijvende) schade met letsel. Om je direct een idee te geven:

 • een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • je morst frisdrank over het tapijt van iemand
 • je veroorzaakt lichamelijk letsel bij een ander
Het is niet verplicht, echter is het wel heel verstandig. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Beers, gemeente Cuijk, Noord-Brabant is al verkrijgbaar vanaf €2,2 tot €4,85. Jij mag zelf je maximale dekking kiezen, bijv. €2.500.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteCuijk
(Regio) nummer0485 (+31485)
Inwoners24.608
Postcodegebied5437
BuurtenCuijk, Vianen, Sint Agatha, Katwijk, Haps, Beers, Linden
Naburige plaatsenverzekering-sint-agatha, aansprakelijkheidsverzekering-vianen, polis-katwijk, verzekering-gemert, AVP-venhorst en de-mortel
aansprakelijkheidsverzekering-beers

AVP vergelijken Beers juni 2021

Het kan iedereen overkomen. Jij (of een ander gezinslid) maakt iets kapot bij iemand anders. Onder andere situaties als je stoot iemands macbook van tafel en je bent betrokken bij een auto-ongeluk. Wanneer jij hiervoor wettelijk aansprakelijk kunt worden gesteld, dan kan dit flink in de papieren lopen. Middels de bijzondere aansprakelijkheidsverzekering is dat gedeelte afgedekt. Al voor €3,55 t/m €4,3 kies je zelf een te verzekeren bedrag van bijvoorbeeld €3.000.000

Gemakkelijk vergelijken via internet?
Iedereen verdient een goede aansprakelijkheidsverzekering! Via de verzekeringsvergelijker kun jij gemakkelijk Beers AVP verzekeringen vergelijken. Kom erachter welke polis past bij jouw eisen. Je kunt denken aan verzekeraars als FBTO of Ditzo. Aan de hand daarvan kun je profiteren van een transparante dekking, maar ook een scherpe prijs. Een aantrekkelijke polis tegengekomen? Je kunt eenvoudig online een polis afsluiten. In veel gevallen stap je zelf online over. Lees verder over: Aegon dekking.

Top 5 vragen m.b.t.de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de schade vergoedt waar jij wettelijk aansprakelijk voor bent’. Schades die expres wordt veroorzaakt zijn uitgezonderd.

Is een aansprakelijkheidsverzekering altijd nodig?

De AVP is niet wettelijk verplicht. Alleen het is wel sterk aan te raden. Mogelijk – vooral bij letselschade – kan je een enorme “rekening” krijgen. Voor slechts een paar euro per maand ben je hiervoor verzekerd.

Hoe hoog is het verzekerde bedrag?

De meeste verzekeraars hanteren bedragen die variëren van €1.300.000oplopend tot 2.800.000. Zet het verzekerde bedrag niet te laag. Vooral in het geval van letselschade is een goede AVP een must.

Wat kost de AVP verzekering per maand?

De prijs heeft te maken met het verzekerde bedrag, de gezinssituatie, en het eigen risico. De kosten schommelen tussen de €4,00 t/m €5,35.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Bepaal je leeftijd

  Oudere mensen hebben de voordeligste tarieven betreft een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Beers afsluiten.

 2. Kies gezinssamenstelling

  Woon je zelfstandig of ook een gezin inclusief kinderen? Grote gezinnen moeten dieper in de buidel tasten.

 3. Welk bedrag wil je verzekeren?

  Dit varieert van €1.250.000 tot €2.750.000. Een maximale uitkering betekent een hoger maandbedrag.

 4. Specificeer eigen risico

  Er is een keuze voor 0 euro eigen risico, of een bedrag van rond de €90.

 5. Vergelijk aanbieders + overstappen

  Bekijk meteen alle beschikbare AVP’s. Klik op jouw voorkeur en sluit jouw polis zelf over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat kost een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Beers? Vind en vergelijk de beste of goedkoopste polissen in de regio 5437.

Top aansprakelijkheidsverzekeringen + woonverzekeringen van juni 2021

 • Verzekeruzelf.nl AVP
 • OHRA Aansprakelijkheid
 • Aegon Aansprakelijkheidsverzekering
 • HEMA Woonverzekering
 • FBTO Woonhuisverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)

Wat is de goedkoopste verzekering voor particulieren?

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) verklein jij het eigen risico op schade aan personen en spullen. Het is duidelijk: de prijzen kunnen enorm afwijken. Een dekking via OHRA is soms net wat duurder dan een product van Aegon. Is hiervoor een verklaren? Elke aanbieder bepaalt zijn eigen polisvoorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Beers? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Wel hebben we handige bespaartips:

 1. Kijk kritisch naar je dekking. Is €2.000.000 wel gewenst?
 2. Kies voor een verzekeringspakket: Betrek jouw AVP tegelijkertijd met de woonverzekeringen. De pakketkorting kan erg oplopen.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Bij een schadegeval betaal je een deel zelf. Echter, het maandtarief is gunstiger
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Lukt het om de premie vooruit te betalen? Wellicht wordt je dan beloond met kortingen tot 4%.
 5. Elk jaar vergelijken: Neem je huidige aansprakelijkheidsverzekering kritisch onder de loep. Blijf vergelijken, en regel je opstap direct online. Het kost iets tijd, maar het kan flink geld besparen.

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

Jouw AVP hoeft niet veel te kosten. Vanaf slechts €2,3 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Echter, je kunt nog meer besparen. In de basis is het raden we aan om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te bundelen met de noodzakelijke woonverzekeringen. Je moet dan als eerst denken aan de opstal- en inboedelverzekering. Tevens, de rechtsbijstand-, reis en autoverzekering kan je bij elkaar samenvoegen. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Beers verzekeren.

Waarom een woonverzekering afsluiten?

 • Pakket-voordeel
 • Contact met 1 partij
 • Geen onenigheid wie wat verzekert
 • Minder administratiekosten
 • Grip op de kosten

‘Via internet kan ik mijn schades melden’

L. van den Berg, Beers (juni 2021)