Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Venlo

Meer info over de aansprakelijkheidsverzekering in Venlo? Deze AVP is een verzekering die bescherming biedt tegen schade die jij of een gezinslid aanricht. Hij komt van pas als jij schade bij iemand anders aanricht. In de regel heb je het dan over schade aan spullen en bijv. schade aan personen (letselschade). Voorbeelden hiervan zijn:

 • je morst een glas cola over een meubel van een familielid
 • je morst rode wijn over de bank van iemand
 • je bent betrokken bij een auto-ongeluk
De polis is vrijwillig, toch is 95% van de Nederlanders verzekerd. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Venlo, gemeente Venlo, Limburg wordt al aangeboden vanaf €3,3 – €5,85. Zo ben je al verzekerd tot €2.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteVenlo
(Net) nummer077 (+3177)
Aantal inwoners100371
Postcodes5900
WijkenVenlo-Centrum, Venlo-Zuid, Venlo-Oost-Noord, Venlo-Noord, Venlo-Oost-Zuid, Het Ven, Blerick-Midden, Blerick-Noord, Blerick-Zuid, Vossener, Klingerberg, Hout-Blerick, Boekend, Trade-Port, Tegelen-Centrum, Op de Hei, Steyl, Velden, Lomm, Arcen, Belfeld
Plaatsen in de omgevingverzekering-Velsen, aansprakelijkheidsverzekering-Veldhoven, polis-Veere, verzekeringspakket-Veenendaal, Veendam en verzekeraar-Valkenswaard
aansprakelijkheidsverzekering-venlo

AVP vergelijken Venlo augustus 2022

Er kan altijd wel iets misgaan. Een van de gezinsleden realiseert schade bij een persoon. Voorbeelden zijn taferelen als de hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw maar ook jouw zoon botst op een geparkeerde auto. In het geval dat ze jou hiervoor wettelijk aansprakelijk kunnen houden, dan kan dit flink in de papieren lopen. Binnen een unieke aansprakelijkheidsverzekering is dat gedeelte afgedekt. Al voor €2,25 – €5,85 dek je schade tot een zelf gekozen bedrag, bijvoorbeeld 1.250.000

Gemakkelijk vergelijken via internet?
Een goede aansprakelijkheidsverzekering is belangrijk. Door gebruik te maken van de de vergelijker kun jij gemakkelijk Venlo AVP verzekeringen vergelijken. Kom erachter welke dekking rijmt met jouw eisenpakket. Wellicht een polis van Aegon of Centraal Beheer. Daardoor kun je profiteren van een passende dekking, en een lage premie! Een polis gevonden? Jouw nieuwe polis afsluiten doe je online. De gekozen assuradeur kan helpen met het overstappen. Ga door naar: DAK inboedelverzekering.

Wat jij moet weten over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die u tegen schade en letsels beschermt, die je aan anderen verricht’. Schades met opzet toegebracht worden niet vergoed.

Heb ik een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

Je bent niet verplicht een AVP te nemen. Echter het is wel sterk aan te raden. Af en toe – denk aan letselschade – kan de schade in de papieren lopen. Tegen een klein bedrag p/maand is dat risico gewoon afgedekt.

Wat is het maximaal verzekerde bedrag?

Legio verzekeraars bieden jou een maximale uitkering van €1.300.000oplopend tot 3.000.000. Houd het verzekerde bedrag niet te laag. Bij complexe vormen van letselschade kan het bedrag flink oplopen.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

De prijs hangt samen met het totaalbedrag, de gezinsgrootte, en de eigen bijdrage. De kosten liggen tussen de €2,35 – €4,3.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Geef je leeftijd op

  Oudere mensen krijgen de scherpste premies op het moment dat zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Venlo afsluiten.

 2. Bepaal familiesamenstelling

  Alleenstaand of daarnaast een gezin met kinderen? Een gezin met bijv. 2 kinderen hebben te maken met een hogere prijs.

 3. Hoogte van het verzekerd bedrag

  Dit ligt tussen de €1.750.000 tot €2.750.000. Een uitgebreide polis houdt wel in; een hogere premie.

 4. Specificeer eigen risico

  Je kunt kiezen voor €0,00, of een bedrag van rond de €100.

 5. Kies een verzekeraar

  Hierna tref je de meest geschikte AVP’s. Bepaal de beste maatschappij en sluit jouw polis zelf over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat kost een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Venlo? Vind en vergelijk de scherpst geprijsde aanbieders in de regio 5900, 5901, 5902, 5911, 5912, 5913, 5914, 5915, 5916, 5921, 5922, 5923, 5924, 5925, 5926, 5927, 5928.

Populaire aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van augustus 2022

 • Aegon AVP
 • Ditzo Aansprakelijkheid
 • FBTO Aansprakelijkheidsverzekering
 • Univé Woonpakket (EUG)
 • ASR Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)

Wat is de goedkoopste verzekering voor particulieren?

Met een Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) verzeker je jouw aansprakelijkheid schade aan derden (spullen maar ook letselschade). Zoals je hierboven kunt zien: de premies wijken sterk van elkaar af. De dekkingen via Verzekeruzelf.nl is soms net wat duurder dan een product van Unive. Wat is daarvan de reden? Elke verzekeringsmaatschappij hanteert eigen specifieke modules & voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Venlo? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Onderstaand tref je nuttige adviezen:

 1. Voorkom een té hoog verzekerd bedrag. Is €2.500.000 echt nodig?
 2. Kies voor een verzekeringspakket: Betrek jouw AVP tegelijkertijd met de woonverzekeringen. Deze pakketkorting is erg interessant.
 3. Verhoog het eigen risico. Je gaat wel iets betalen in het geval van schade. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
 4. Factureer jaarlijks: Maak jij de premies in 1 keer over? Wellicht wordt je dan beloond met kortingen tot 4%.
 5. Altijd vergelijken: Zorg dat jouw aansprakelijkheidsverzekering betaalbaar blijft. Blijf vergelijken, en wees niet bang om over te stappen. Vaak mag dit iedere 12 maanden.

Mogelijkheid: neem een woonhuisverzekering plus AVP

Een AVP is erg goedkoop. Voor een bedrag van €3,9 heb je een prima polis. Wist je dat je nog meer kunt bezuinigen? Het is doorgaans slim om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te combineren met overige woonverzekeringen. Je moet dan als eerst denken aan de opstal- en inboedelverzekering. Maar ook de rechtsbijstand-, auto en reisverzekering kan je hier vaak aan toevoegen. De pakketkortingen kunnen hoog oplopen. Besluit vandaag en start met aansprakelijkheid in Venlo verzekeren.

5 voordelen van een woonverzekering

 • Extra voordeel
 • Een contactpersoon
 • Geen onenigheid wie wat verzekert
 • Besparen op polis- en administratiekosten
 • Een maandelijkse factuur

‘Uiteindelijk toch bij dezelfde verzekeraar gebleven!’

Fam. de Ruiter, Venlo (augustus 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente