Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Simpelveld

Op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering in Simpelveld? De AVP is de verzekering die je beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid. Dit heb jij nodig als je de persoonlijke artikelen van anderen vernield. We hebben het vaak over schade aan eigendommen of persoonlijk letsel. Denk dan aan cases zoals:

 • je morst bier over het tapijt van een vriend
 • de hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • jouw zoon botst op een geparkeerde auto
De polis is vrijwillig, maar voor de meeste gezinnen wel een must. De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Simpelveld, gemeente Simpelveld, Limburg is er al vanaf €2,5 t/m €4,3. Zo ben je al verzekerd tot €2.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteSimpelveld
Netnummer045 (+3145)
Aantal inwoners10741
Postcodegebieden6369
WijkenSimpelveld, Bocholtz
Naburige plaatsenverzekering-Schouwen-Duiveland, aansprakelijkheidsverzekering-Schinnen, polis-Schiermonnikoog, verzekeringspakket-Schiedam, Schagen en verzekeraar-s-Hertogenbosch
aansprakelijkheidsverzekering-simpelveld

AVP vergelijken Simpelveld augustus 2022

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een van de gezinsleden vernielt iets van een ander iemand. Zoals cases als je stoot iemands telefoon van tafel dan wel door jouw schuld breekt iemand zijn enkel. In het geval dat men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, zul jij alle onkosten moeten vergoeden. Middels een speciale aansprakelijkheidsverzekering is dat risico afgedekt. Startend vanaf €2,65 tot €4,55 per maand ben je verzekerd voor een bedrag tot bijv. €2.750.000

Gemakkelijk vergelijken via internet?
Hoe vind ik een gewoon goede aansprakelijkheidsverzekering? Door gebruik te maken van de vergelijkingstool kun je moeiteloos Simpelveld AVP verzekeringen vergelijken. Achterhaal welke verzekering past bij jouw wensen. Misschien wel Aegon of Unive. Zodoende heb je een goede dekking, en voordelige premies! Een verzekering gezien? Online kan je snel een polis afsluiten. Jouw nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Lees updates over: Avéro Achmea inboedelverzekering.

Top 5 vragen m.b.t.de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de verzekerde en haar gezin verzekert tegen het risico van aansprakelijkheid’. Schades met opzet toegebracht zijn niet gedekt.

Is een aansprakelijkheidsverzekering altijd nodig?

Een AVP is vrijwillig. Desondanks het is wel sterk aan te raden. Mogelijk – denk aan letselschade – kan de schade in de papieren lopen. Voor enkele tientjes per jaar heb jij dat risico niet meer.

Hoe hoog is het verzekerde bedrag?

Veel verzekeraars gaan uit van een maximale uitkering van €1.000.000oplopend tot 2.250.000. Waak voor een te lage verzekering. In het geval van letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Wat kost een AVP verzekering?

De prijs heeft te maken met het max. te verzekeren bedrag, de gezinsgrootte, en het gekozen eigen risico. De tarieven bedragen circa €1,95 tot €4,2.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Geef je leeftijd op

  Bejaarden krijgen de voordeligste tarieven betreft een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Simpelveld afsluiten.

 2. Selecteer gezinssamenstelling

  Ben je alleen of ook een partner en/of kids? Grote gezinnen zullen hoger worden aangeslagen.

 3. Hoogte van het verzekerd bedrag

  Dit bedraagt ongeveer €1.250.000 tot €2.250.000. Een maximale uitkering heeft als consequentie; een minder aantrekkelijke premie.

 4. Selecteer eigen risico

  Je kunt kiezen voor €0,00, echter onder andere ook €90.

 5. Vergelijk aanbieders + overstappen

  Vervolgens bekijk je de meest geschikte AVP’s. Bepaal de beste maatschappij en regel de overstap online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat zijn de kosten van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Simpelveld? Bekijk de beste aanbieders voor de regio 6369.

Populaire aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van augustus 2022

 • Unive AVP
 • Aegon Aansprakelijkheid
 • Centraal Beheer Aansprakelijkheidsverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk
 • Turien & Co Inboedelverzekering Premium
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet

Welke verzekering is de goedkoopste voor particulieren?

Middels een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) verzeker je je voor kosten van schade die jij (zonder opzet) veroorzaakt bij anderen. Het is duidelijk: de onkosten wijken sterk van elkaar af. Een dekking via Centraal Beheer kan soms fors duurder zijn dan een product van ABN-AMRO. Wat is daarvan de reden? Zo’n assuradeur heeft weer een andere dekking en voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Simpelveld? Dat is voor ieder huishouden weer anders. Hierna lees je nuttige adviezen:

 1. Ga niet altijd zomaar voor de hoogste dekking. Is €2.500.000 echt nodig?
 2. Combineer met andere verzekeringen: Betrek jouw AVP bij de aanbiedingen van woonverzekeringen. Op die manier krijg je extra pakketkorting.
 3. Kies een eigen risico. Wanneer je aanspraak maakt op je AVP draag je zelf iets bij. Echter, het maandtarief is gunstiger
 4. Betaal per jaar: Maak jij de premies in 1 keer over? Wellicht wordt je dan beloond met kortingen tot 4%.
 5. Vergeet niet te vergelijken: Pas op voor een onnodige dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk verzekeraars elke 12 maanden, en kijk of het loont om over te stappen. Het kost iets tijd, maar het kan flink geld besparen.

Tip: combineer aansprakelijkheid met andere woonhuisverzekeringen

Een AVP is erg goedkoop. Met een premie van €3.00 zijn de meeste risico’s al afgedekt. Maar het kan goedkoper! In de basis is het raden we aan om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te bundelen met verdere woonverzekeringen. Denk onder andere aan opstalverzekering en inboedelverzekering. Echter, ook de auto, reis-, en rechtsbijstandverzekering vallen daar vaak ook binnen. Dit resulteert in een aantrekkelijke pakketkorting. Ga dus je aansprakelijkheid in Simpelveld verzekeren.

Waarom een woonverzekering afsluiten?

 • Pakketvoordeel
 • Centraal aanspreekpunt
 • Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 • 1 account en minder administratieve rompslomp
 • Grip op de kosten

‘Ik hoef me niet druk te maken om mijn aansprakelijkheid’

K. de Boer, Simpelveld (augustus 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente