Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Jabeek

Op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering in Jabeek? Deze AVP is een verzekering die de schade vergoedt waar jij wettelijk aansprakelijk voor bent. Hij komt van pas als je iemand spullen beschadigd. Je moet dan denken aan schade aan eigendommen of bijvoorbeeld letselschade als fysieke of psychische schade. Om je direct een idee te geven:

 • je gooit bier over de bank van de buurman
 • je morst een kop koffie over de bank van een familielid
 • je schiet de bril van iemands hoofd
Je bent vrij om het af te sluiten, maar het is geen overbodige luxe. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Jabeek, gemeente Onderbanken, Limburg is al verkrijgbaar vanaf €2,5 – €4,85. Voor dat geld ben je zo verzekerd tot €1.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteOnderbanken
Regionummer046 (+3146)
Bewoners7.869
Postcodegebied6454
BuurtschappenOnderbanken
Plaatsen nabijverzekering-schinveld, aansprakelijkheidsverzekering-merkelbeek, polis-doenrade, verzekering-baneheide, AVP-oirsbeek en amstenrade
aansprakelijkheidsverzekering-jabeek

AVP vergelijken Jabeek juni 2021

Het kan iedereen overkomen. Jij (of een ander gezinslid) beschadigt iets bij een ander. Denk dan aan situaties als de ipad laten vallen of jouw hond bijt iemand op straat. Mits jij hiervoor wettelijk aansprakelijk kunt worden gesteld, kan dat een aanzienlijke kostenpost worden. Dankzij een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering is dat risico afgedekt. Al vanaf €3,75 – €6,1 dek je schade tot een zelf gekozen bedrag, bijvoorbeeld 1.250.000

Eenvoudig zelf vergelijken?
Hoe vind ik een gewoon goede aansprakelijkheidsverzekering? Door gebruik te maken van de vergelijkingstool kun je moeiteloos Jabeek AVP verzekeringen vergelijken. Bekijk welke AVP overeenkomt met jouw eisenpakket. Wellicht een polis van Klaverblad of Verzekeruzelf.nl. Aan de hand daarvan kun je profiteren van een transparante dekking, en voordelige premies! Iets gezien? Sluit jouw nieuwe verzekering nu online af. De gekozen assuradeur kan helpen met het overstappen. Ga door naar: De Goudse afsluiten.

Top 5 vragen m.b.t.de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die schade vergoed die door jezelf veroorzaakt wordt’. Schades die met opzet worden veroorzaakt vallen buiten deze module.

Is een aansprakelijkheidsverzekering altijd nodig?

De AVP is niet wettelijk verplicht. Toch meer dan 95% van de mensen heeft er een. Mogelijk – voornamelijk bij letselschade – moet jij rekenen op een forse kostenpost. Voor enkele tientjes per jaar krijg jij maximale zekerheid.

Hoe hoog bedraagt het max. verzekerde bedrag?

De meeste verzekeraars bieden jou bedragen die variëren van €1.400.000 – 2.700.000. Pas op voor onderverzekering. Bij complexe vormen van letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Wat kost een AVP verzekering?

De maandelijkse premie komt tot stand door het verzekerde bedrag, het soort huishouden, en de vrijwillige eigen bijdrage. De kosten bedragen circa €2,4 tot €5,6.

Benodigde tijd: 5 minuten.

Zo’n aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Bepaal je leeftijd

  Oudere mensen hebben het profijt van een voordelige prijs als ze een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Jabeek afsluiten.

 2. Selecteer gezinssamenstelling

  Woon je zelfstandig of daarnaast een partner met kinderen? Een gezin met bijv. 2 kinderen zullen hoger worden aangeslagen.

 3. Welk bedrag wil je verzekeren?

  Dit varieert van €1.250.000 tot €3.000.000. Een hoog bedrag heeft als consequentie; een hoger maandbedrag.

 4. Specificeer eigen risico

  Er is een keuze voor 0 euro eigen risico, of kies voor een bijdrage van €90.

 5. Kies een verzekeraar

  Vergelijk online de beste AVP’s. Kies een polis en maak jouw overstap zelf rond.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe hoog bedraagt de premie van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Jabeek? Bekijk alle verzekeraars in de regio 6454.

Populaire aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van juni 2021

 • FBTO AVP
 • ABN-AMRO Aansprakelijkheid
 • Aegon Aansprakelijkheidsverzekering
 • De Goudse Privé Pakket Online
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget
 • Turien & Co Inboedelverzekering Prima

Welke verzekering is de voordeligste voor particulieren?

D.m.v. een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) verzeker je je voor kosten van schade aan spullen van een derde. Zoals onze vergelijker ook aantoont: de kosten wijken sterk van elkaar af. De dekkingen van OHRA kan net een paar euro duurder zijn dan een AVP van Aegon. Hoe is dat mogelijk? Zo’n maatschappij heeft weer een andere dekking en voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Jabeek? Dat is voor ieder huishouden weer anders. Hieronder vind je bruikbare informatie:

 1. Ga niet altijd zomaar voor de hoogste dekking. Is €3.000.000 noodzakelijk?
 2. Combineer met andere verzekeringen: Sluit je AVP af tegelijkertijd met de woonverzekeringen. Deze pakketkorting is erg interessant.
 3. Verhoog het eigen risico. Je gaat wel iets betalen in het geval van schade. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
 4. Betaal per jaar: Kun jij direct alle premie betalen? Profiteer dan van extra korting op de verzekering.
 5. Blijf vergelijken: Waak voor een te dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk met regelmaat de prijzen, en ontdek of een overstap de moeite waard is. Vaak mag dit iedere 12 maanden.

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

De instapprijs van een AVP is erg laag. Al vanaf €1,95 profiteer je van een prima dekking. Maar het kan goedkoper! Vaak is het gunstig om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te koppelen aan de noodzakelijke woonverzekeringen. Je moet dan als eerst denken aan de inboedel- en opstalverzekering. Maar ook de rechtsbijstand-, auto en reisverzekering kan je bij elkaar samenvoegen. De pakketkortingen kunnen hoog oplopen. Besluit vandaag en start met aansprakelijkheid in Jabeek verzekeren.

Waarom een woonverzekering afsluiten?

 • Pakketvoordeel
 • Overzichtelijk
 • Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 • 1 account en minder administratieve rompslomp
 • 1 duidelijke factuur

‘Gemakkelijk online schade declareren’

N. Dijkstra, Jabeek (juni 2021)