Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Wittem

Speur jij naar een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering in Wittem? Deze AVP is een verzekering die bescherming biedt tegen schade die jij of een gezinslid aanricht. Deze polis wordt relevant zodra je (per ongeluk) schade toebrengt bij iemand. Je moet dan denken aan schade aan eigendommen maar ook lichamelijk letsel. Om je direct een idee te geven:

 • je morst een kop koffie over het tapijt van een familielid
 • je gooit bier over het tapijt van de buurman
 • door jouw schuld breekt iemand zijn enkel
In ons land is dit 100% vrijwillig, toch is 95% van de Nederlanders verzekerd. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Wittem, gemeente Gulpen-Wittem, Limburg wordt al aangeboden vanaf €2,8 t/m €5,65. Voor dat geld ben je zo verzekerd tot €2.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteGulpen-Wittem
Regionummer043 (+3143)
Bewoners14.508
Postcodes6286
BuurtschappenGulpen, Wijlre, Eys, Wittem, Mechelen, Epen, Slenaken
Plaatsen in de regioverzekering-epen, aansprakelijkheidsverzekering-mechelen, polis-beutenaken, verzekering-gulpen, AVP-slenaken en heijenrath
aansprakelijkheidsverzekering-wittem

AVP vergelijken Wittem juni 2021

Het kan iedereen overkomen. Iemand uit het gezin brengt schade toe aan iets of iemand. Denk dan aan cases als een iphone laten vallen en je veroorzaakt een gebroken been. In het geval dat jij hiervoor wettelijk aansprakelijk kunt worden gesteld, moet je dat uit eigen zak gaan betalen. Dankzij de bijzondere aansprakelijkheidsverzekering is dat gedeelte afgedekt. Vanaf slechts €3,55 t/m €4,1 p/maand is eventuele schade vergoed tot bijvoorbeeld €2.750.000

Eenvoudig zelf vergelijken?
Heb jij al een goede aansprakelijkheidsverzekering? Met behulp van onze tool kan iedereen snel Wittem AVP verzekeringen vergelijken. Bekijk welke verzekering in lijn is met jouw voorwaarden. Je kunt denken aan verzekeraars als Inshared en Verzekeruzelf.nl. Aan de hand daarvan geniet je van een passende dekking, maar ook een scherpe prijs. Een polis gevonden? Sluit jouw nieuwe verzekering nu online af. Jouw nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Lees updates over: Polis Direct juni 2021.

Wat jij moet weten over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering tegen de financiële gevolgen van schade aan anderen’. Schades met opzet toegebracht vallen niet binnen de dekking.

Heb ik per se een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

De AVP is niet wettelijk verplicht. Maar is het niet heel onverstandig. Af en toe – vooral bij letselschade – kan je een enorme “rekening” krijgen. Voor relatief lage maandbedragen heb jij dat risico niet meer.

Hoe hoog is het verzekerde bedrag?

Het gros van de verzekeraars bieden jou vergoedingen die beginnen bij €1.400.000 tot circa 2.250.000. Waak voor een te lage verzekering. Bij complexe vormen van letselschade is een goede AVP een must.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

De premie hangt samen met het totaalbedrag, de gezinsgrootte, en de vrijwillige eigen bijdrage. De tarieven liggen tussen de €2,9 t/m €5,3.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Geef je leeftijd op

  Senioren krijgen een goedkoper tarief als zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Wittem afsluiten.

 2. Selecteer gezinssamenstelling

  Ben je alleen of daarnaast een gezin met kinderen? Huishoudens met kids zullen hoger worden aangeslagen.

 3. Welk bedrag wil je verzekeren?

  Dit schommelt tussen €1.500.000 tot €2.000.000. Een hoger bedrag houdt wel in; een hogere premie.

 4. Bepaal eigen risico

  Dit kan zijn €0,00, of kies voor een bijdrage van €200.

 5. Online vergelijken

  Bekijk meteen de meest geschikte AVP’s. Kies een polis en maak jouw overstap zelf rond.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe hoog bedraagt de premie van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Wittem? Vind en vergelijk de scherpst geprijsde aanbieders in de regio 6286.

Top aansprakelijkheidsverzekeringen + woonverzekeringen van juni 2021

 • Ditzo AVP
 • Ditzo Aansprakelijkheid
 • HEMA Aansprakelijkheidsverzekering
 • Aegon Opstal Allrisk
 • ASR Woonhuisverzekering (Extra uitgebreid)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Primair

Wat is de voordeligste verzekering voor particulieren?

Geholpen door een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) dek jij je in voor de aansprakelijk van schade die jij (zonder opzet) veroorzaakt bij anderen. Zoals onze vergelijker ook aantoont: de onkosten zijn aan verandering onderhevig. De polissen via OHRA kan qua prijs afwijken van die van bijvoorbeeld ABN-AMRO. Hoe ontstaan deze verschillen? Iedere partij heeft weer een andere dekking en voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Wittem? Dit verschilt per situatie. Onderstaand tref je bruikbare informatie:

 1. Voorkom een té hoog verzekerd bedrag. Is €3.000.000 noodzakelijk?
 2. Selecteer een pakketverzekering: Betrek jouw AVP samen met je woonverzekeringen. Een pakketkorting kan 2% tot 8% bedragen.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Je gaat wel iets betalen in het geval van schade. De premie daalt wel flink
 4. Éénmalige betaling: Probeer de premie in één keer te voldoen. Dan ontvang je korting op de premie.
 5. Altijd vergelijken: Waak voor een te dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk verzekeraars elke 12 maanden, en kijk of het loont om over te stappen. Je mag elk jaar overstappen!

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

Een AVP is erg goedkoop. Voor een bedrag van €1,9 heb je een prima polis. Echter, je kunt nog meer besparen. Het kan verstandig zijn om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te betrekken bij de noodzakelijke woonverzekeringen. Natuurlijk de opstalverzekering en inboedelverzekering. Advies: reis-, auto en rechtsbijstandverzekering zijn prima te combineren. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Wittem verzekeren.

5 voordelen van een woonverzekering

 • Pakketpolis-voordeel
 • Één aanspreekpunt
 • Alles onder één dak verzekerd
 • Minder administratiekosten
 • Grip op de kosten

‘Ruim aanbod, handige keuzefilters’

Y. van den Berg, Wittem (juni 2021)