Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Groningen

Meer info over de aansprakelijkheidsverzekering in Groningen? Deze AVP is een verzekering die je beschermt tegen de aansprakelijkheid. De noodzaak van deze polis spreekt voor zich zodra je goederen / dingen van anderen stuk maakt. Dit heeft bijv. betrekking op schades aan producten of bijvoorbeeld persoonlijk letsel. Jij kan terecht komen in de situatie van:

 • je gooit bier over de bank van een vriend
 • de hond springt iemand omver
 • je veroorzaakt een gebroken pols
In ons land is dit 100% vrijwillig, toch is 95% van de Nederlanders verzekerd. De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Groningen, gemeente Groningen, Groningen is er al vanaf €2,4 t/m €5,65. Voor dat geld ben je zo verzekerd tot €2.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteGroningen
Regionummer050 (+3150)
Aantal inwoners200952
Postcodegebieden9700
BuurtschappenCentrum, Oud-Zuid, Oud-West, Oud-Noord, Oosterparkwijk, Zuidoost, Helpman e.o., Zuidwest, Hoogkerk e.o., Nieuw-West, Noordwest, Noordoost, Noorddijk e.o., Meerdorpen
Plaatsen in de regioverzekering-Grave, aansprakelijkheidsverzekering-Gouda, polis-Gorinchem, verzekeringspakket-Gooise Meren, Goirle en verzekeraar-Goes
aansprakelijkheidsverzekering-groningen

AVP vergelijken Groningen augustus 2022

Het kan iedereen overkomen. Iemand binnen de familie realiseert schade bij een persoon. Bijvoorbeeld omstandigheden als je gooit een glas drinken over het tapijt van de buurman of door jou breekt iemand een been. Op het moment dat jij hiervoor wettelijk aansprakelijk kunt worden gesteld, kan dat een aanzienlijke kostenpost worden. Via de aparte aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Startend vanaf €2,25 – €4,75 p/maand is eventuele schade vergoed tot bijvoorbeeld €1.250.000

Eenvoudig zelf vergelijken?
Heb jij al een goede aansprakelijkheidsverzekering? Met behulp van onze tool kan je eenvoudig Groningen AVP verzekeringen vergelijken. Bekijk welke verzekering past bij jouw voorwaarden. Denk aan aanbieder als Nationale Nederlanden en ABN-AMRO. Op die manier heb je een betrouwbare dekking, en gunstige tarieven!Een polis gevonden? Sluit jouw nieuwe verzekering nu online af. Overstappen kost maar weinig tijd. Mogelijk interessant: Bovag polis.

Wat jij moet weten over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die bescherming biedt tegen schade die jij of een gezinslid aanricht’. Schades die expres wordt veroorzaakt nemen ze niet in behandeling.

Heb ik een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

Je mag zelf weten of je een AVP afsluit. Desondanks het is wel sterk aan te raden. Bij toeval – vooral bij letselschade – kan je een enorme “rekening” krijgen. Tegen een klein bedrag p/maand heb jij dat risico niet meer.

Wat is het maximaal verzekerde bedrag?

De grote verzekeraars bieden uitkeringen van €1.400.000oplopend tot 2.000.000. Zet het verzekerde bedrag niet te laag. Bij complexe vormen van letselschade kan het bedrag flink oplopen.

Wat kost een AVP verzekering?

Het maandtarief heeft te maken met het verzekerde bedrag, de gezinsgrootte, en de eigen bijdrage. De prijzen fluctueren tussen de €2,55 tot €4,2.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Bepaal je leeftijd

  Mensen op leeftijd betalen een goedkoper tarief als zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Groningen afsluiten.

 2. Bepaal familiesamenstelling

  Ben je alleen of ook een partner met kinderen? Gezinnen met kinderen betalen meer premie.

 3. Maximale verzekerde bedrag

  Dit bedraagt ongeveer €1.250.000 tot €2.750.000. Een dure dekking resulteert in een hoger maandbedrag.

 4. Hoogte van het eigen risico

  Er is een keuze voor €0,echter onder andere ook €100.

 5. Vergelijk aanbieders + overstappen

  Vergelijk online de beste AVP’s. Neem een van de polissen en stap online over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat kost een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Groningen? Vind en vergelijk de scherpst geprijsde aanbieders in de regio 9700, 9701, 9702, 9703, 9704, 9711, 9712, 9713, 9714, 9715, 9716, 9717, 9718, 9721, 9722, 9723, 9724, 9725, 9726, 9727, 9728, 9731, 9732, 9733, 9734, 9735, 9736, 9737, 9738, 9741, 9742, 9743, 9744, 9745, 9746, 9747.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van augustus 2022

 • OHRA AVP
 • Ditzo Aansprakelijkheid
 • Nationale Nederlanden Aansprakelijkheidsverzekering
 • Reaal Opstal (adviseur)
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • ANWB Opstalverzekering

Wat is de goedkoopste verzekering voor particulieren?

Middels een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) verzeker je jezelf tegen de financiële gevolgen vanschade aan spullen of personen. Zoals je hierboven kunt zien: de premies zijn aan verandering onderhevig. Een verzekering van Verzekeruzelf.nl kan iets duurder of juist goedkoper zijn dan een verzekering van Aegon. Wat is daarvan de reden? Iedere assuradeur bepaalt zijn eigen polisvoorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Groningen? Dat is voor ieder huishouden weer anders. Hieronder vind je nuttige adviezen:

 1. Denk goed na over het te verzekeren bedrag. Is een bedrag van €2.500.000 echt nodig?
 2. Combineer met andere verzekeringen: Stel jouw AVP samen, bij de aanbiedingen van woonverzekeringen. Deze pakketkorting is erg interessant.
 3. Ga voor een vrijwillig eigen risico. Je betaalt bij schade een stukje zelf. Maar je profiteert wel van een lager tarief
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Kun jij direct alle premie betalen? Profiteer dan van extra korting op de verzekering.
 5. Blijf vergelijken: Neem je huidige aansprakelijkheidsverzekering kritisch onder de loep. Blijf vergelijken, en regel je opstap direct online. Dit kan flink besparen!

Advies: sluit een pakket voor woonhuisverzekeringen af i.c.m. AVP

Jouw AVP hoeft niet veel te kosten. Met een premie van €2,6 profiteer je van een prima dekking. Hieronder vertellen we hoe het nog voordeliger kan. Vaak is het gunstig om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te betrekken bij overige woonverzekeringen. Je moet dan als eerst denken aan de inboedel- en opstalverzekering. Echter, ook de auto, reis-, en rechtsbijstandverzekering vallen daar vaak ook binnen. De pakketkortingen kunnen hoog oplopen. Besluit vandaag en start met aansprakelijkheid in Groningen verzekeren.

5 tips rondom woonverzekeringen

 • Alles-in-1-korting
 • Centraal aanspreekpunt
 • Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 • 1 account en minder administratieve rompslomp
 • 1 duidelijke factuur

‘Als ik schade maak heb ik een stukje zekerheid’

Q. Peeters, Groningen (augustus 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente