Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Hernen

Zoekend naar een aansprakelijkheidsverzekering in Hernen? Deze AVP is een verzekering dekt schade die (per ongeluk) door jou of een gezinslid wordt veroorzaakt. De dekking is noodzakelijk zodra jij privé eigendommen van mensen ruïneert. We hebben het vaak over schade aan elektronica en bijv. (blijvende) schade met letsel. Je kunt denken aan situaties als:

 • een iphone laten vallen
 • je stoot iemands iphone van tafel
 • door jou breekt iemand een been
Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Zo’n aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Hernen, gemeente Wijchen, Gelderland is er al vanaf €3,65 tot €6. Jij mag zelf je maximale dekking kiezen, bijv. €3.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteWijchen
Netnummer0487 (+31487)
Aantal inwoners40.814
Postcodegebieden6616
BuurtenWijchen buitengebied, Wijchen kern, Balgoij, Batenburg, Bergharen, Hernen, Leur, Niftrik, Alverna
Naburige plaatsenverzekering-leur, aansprakelijkheidsverzekering-balgoij, polis-nederasselt, verzekering-milsbeek, AVP-overasselt en niftrik
aansprakelijkheidsverzekering-hernen

AVP vergelijken Hernen juni 2021

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Iemand binnen de familie beschadigt iets bij een ander. Bijvoorbeeld gebeurtenissen als jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw maar ook iemand moet uitwijken omdat jouw kind plots oversteekt. Indien ze jou hiervoor wettelijk aansprakelijk kunnen houden, zul je daarvoor zelf voor de kosten opdraaien. Dankzij de bijzondere aansprakelijkheidsverzekering is dat gedeelte afgedekt. Vanaf €1,9 t/m €4,95 p/maand is eventuele schade vergoed tot bijvoorbeeld €2.500.000

Simpel online vergelijken?
Een goede aansprakelijkheidsverzekering is belangrijk. Aan de hand van de vergelijkingstool kun je moeiteloos Hernen AVP verzekeringen vergelijken. Bekijk welke dekking overeenkomt met jouw voorwaarden. Misschien wel Inshared en Verzekeruzelf.nl. Vervolgens geniet je van een passende dekking, en voordelige premies! Een verzekering gezien? Sluit deze direct online af. De nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Bekijk ook Verzekeruzelf.nl afsluiten.

Info aangaande de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die – op basis van aansprakelijkheid – dekking verschaft als je een schadevergoeding moet betalen’. Schades met opzet toegebracht zijn uitgezonderd.

Moet ik een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

De AVP is niet wettelijk verplicht. Maar vrijwel elke Nederlander is wel verzekerd. Af en toe – denk aan letselschade – kan de schade in de papieren lopen. Tegen een klein bedrag p/maand ben je hiervoor verzekerd.

Tot welk bedrag ben ik verzekerd?

De meeste verzekeraars bieden jou een maximale uitkering van €1.000.000 tot circa 2.500.000. Zet het verzekerde bedrag niet te laag. Vooral in het geval van letselschade kan het bedrag flink oplopen.

Wat kost een AVP verzekering?

Het tarief hangt samen met het bedrag dat je verzekerd, het type huishouden, en het gekozen eigen risico. De kosten liggen tussen de €3,6 tot €4,3.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Selecteer je geboortedatum

  Bejaarden hebben een goedkoper tarief als zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Hernen afsluiten.

 2. Selecteer gezinssamenstelling

  Woon je zelfstandig of daarnaast een gezin inclusief kinderen? Gezinnen met kinderen hebben te maken met een hogere prijs.

 3. Kies het te verzekeren bedrag

  Dit varieert van €1.000.000 tot €2.000.000. Een uitgebreide polis resulteert in een hogere prijs.

 4. Hoogte van het eigen risico

  Je kunt kiezen voor €0,00, maar ook voor bijv. €150.

 5. Vergelijken en overstappen

  Hierna tref je de meest geschikte AVP’s. Klik op jouw voorkeur en sluit jouw polis zelf over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe duur is een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Hernen? Vind en vergelijk de beste aanbieders voor de regio 6616.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van juni 2021

 • Ditzo AVP
 • Ditzo Aansprakelijkheid
 • Klaverblad Aansprakelijkheidsverzekering
 • Aegon Inboedel Allrisk
 • Bovag Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering

Wat is de goedkoopste verzekering voor particulieren?

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) dek jij je in voor de aansprakelijk van schade aan spullen van een derde. Je hebt het al gezien: de premies zijn aan verandering onderhevig. De verzekeringen van HEMA kan qua prijs afwijken van een AVP van Nationale Nederlanden. Hoe is dat mogelijk? Elke partij biedt een polis met unieke voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Hernen? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Verderop bekijk je bruikbare informatie:

 1. Kies niet blind voor het hoogste bedrag. Is een bedrag van €2.500.000 echt nodig?
 2. Selecteer een pakketverzekering: Stel jouw AVP samen, tegelijkertijd met de woonverzekeringen. De pakketkorting kan erg oplopen.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Wanneer je aanspraak maakt op je AVP draag je zelf iets bij. De premie daalt wel flink
 4. Éénmalige betaling: Lukt het om de premie vooruit te betalen? Wellicht wordt je dan beloond met kortingen tot 4%.
 5. Elk jaar vergelijken: Zorg dat jouw aansprakelijkheidsverzekering betaalbaar blijft. Vergelijk verzekeraars elke 12 maanden, en kijk of het loont om over te stappen. Vaak mag dit iedere 12 maanden.

Mogelijkheid: neem een woonhuisverzekering plus AVP

De instapprijs van een AVP is erg laag. Al vanaf €3,45 profiteer je van een prima dekking. Echter, je kunt nog meer besparen. Vaak is het gunstig om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te bundelen met de noodzakelijke woonverzekeringen. Denk aan de inboedelverzekering en opstalverzekering. Echter, ook de auto-, rechtsbijstand en reisverzekering zijn mogelijk ook te combineren. Soms heb je dan recht op meer pakketkorting. Dit is het moment, ga aansprakelijkheid in Hernen verzekeren.

Waarom een woonverzekering afsluiten?

 • Extra voordeel
 • Één aanspreekpunt
 • Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 • Besparen op administratiekosten
 • Grip op de kosten

‘Blij met mijn polis en de premie’

O. de Vos, Hernen (juni 2021)