Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Wageningen

Meer info over de aansprakelijkheidsverzekering in Wageningen? Definitie AVP: een verzekering die de verzekerde beschermt tegen elk risico van aansprakelijkheid. Hij komt van pas als jij privé eigendommen van mensen ruïneert. Dit heeft bijv. betrekking op schade aan spullen of bijvoorbeeld schade aan personen (letselschade). Jij kan terecht komen in de situatie van:

 • je gooit wijn over de bank van een familielid
 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • je veroorzaakt een ongeluk
Je bent vrij om het af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Wageningen, gemeente Wageningen, Gelderland is er al vanaf €2,3 t/m €6,15. Voor dat geld ben je zo verzekerd tot €1.500.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteWageningen
Netnummer0317 (+31317)
Inwoners37837
Postcodegebied6700
BuurtenStedelijk gebied, Landelijk gebied
Plaatsen nabijverzekering-Waddinxveen, aansprakelijkheidsverzekering-Waalwijk, polis-Waalre, verzekeringspakket-Waadhoeke, Vught en verzekeraar-Voorst
aansprakelijkheidsverzekering-wageningen

AVP vergelijken Wageningen augustus 2022

Een foutje is snel gemaakt. Iemand uit het gezin brengt schade toe aan iets of iemand. Denk dan aan toestanden als je gooit wijn over het tapijt van de buurvrouw maar ook een ongeluk met motor of auto door jouw schuld. Wanneer jij wettelijk aansprakelijk bent, zul jij alle onkosten moeten vergoeden. Dankzij een unieke aansprakelijkheidsverzekering is dat gedeelte afgedekt. Vanaf slechts €3,35 – €5,45 per maand ben je verzekerd voor een bedrag tot bijv. €1.500.000

Gemakkelijk vergelijken via internet?
Een goede aansprakelijkheidsverzekering is belangrijk. Met behulp van onze tool kan men direct Wageningen AVP verzekeringen vergelijken. Zoek uit welk product matcht met jouw voorwaarden. Bijvoorbeeld Nationale Nederlanden en Unive. Op die manier geniet je van een goede dekking, en gunstige tarieven!Een aantrekkelijke polis tegengekomen? Je kunt eenvoudig online een polis afsluiten. Jouw nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Lees updates over: Verzekeruzelf.nl pakket.

Wat jij moet weten over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de schade vergoedt waar jij wettelijk aansprakelijk voor bent’. Schadegevallen die ontstaan door opzet zijn niet gedekt.

Moet ik verplicht een aansprakelijkheidsverzekering nemen?

De AVP is niet bij wet verplicht. Maar is het niet heel onverstandig. In de praktijk – in het bijzonder bij letselschade – kan de schade in de papieren lopen. Voor slechts een paar euro per maand krijg jij maximale zekerheid.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

Het gros van de verzekeraars gaan uit van een maximale uitkering van €1.250.000 tot circa 2.250.000. Pas op voor onderverzekering. Vooral in het geval van letselschade kan de schade enorm oplopen.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

Het maandtarief heeft als onderliggende factoren: het max. te verzekeren bedrag, het soort huishouden, en de hoogte van de eigen risico’s. De kosten schommelen tussen de €3,05 tot €5,25.

Benodigde tijd: 5 minuten.

Zo’n aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Start met je leeftijd

  Oudere huishoudens hebben het profijt van een voordelige prijs als ze een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Wageningen afsluiten.

 2. Klik op de gewenste familiesamenstelling

  1-persoonshuishouden of wellicht een partner met kinderen? Huishoudens met kids zijn duurder uit.

 3. Maximale verzekerde bedrag

  Dit schommelt tussen €1.250.000 tot €2.000.000. Een maximale uitkering betekent een hoger maandbedrag.

 4. Hoogte van het eigen risico

  Jij kunt kiezen voor geen eigen risico, maar je kunt het ook zetten op €45.

 5. Vergelijk aanbieders + overstappen

  Je ziet nu alle beschikbare AVP’s. Neem een van de polissen en regel de overstap zelf online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat ben ik maandelijks kwijt voor een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Wageningen? Vergelijk alle verzekeraars in de regio 6700, 6701, 6702, 6703, 6704, 6705, 6706, 6707, 6708, 6709.

Top aansprakelijkheidsverzekeringen + woonverzekeringen van augustus 2022

 • OHRA AVP
 • Nationale Nederlanden Aansprakelijkheid
 • Centraal Beheer Aansprakelijkheidsverzekering
 • Reaal GGP (adviseur)
 • Allianz Inboedelverzekering Premium (Allrisk)
 • FBTO Woonpakket

Wat is de goedkoopste verzekering voor particulieren?

D.m.v. een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) beperk jij het risico dat je loopt voor schade die jij (zonder opzet) veroorzaakt bij anderen. Zoals onze vergelijker ook aantoont: de prijzen wijken sterk van elkaar af. De verzekeringen via Verzekeruzelf.nl kan iets duurder of juist goedkoper zijn dan die van bijvoorbeeld Unive. Hoe is dat mogelijk? Jouw partij heeft weer een andere dekking en voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Wageningen? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Hierna lees je een aantal concrete tips:

 1. Denk goed na over het te verzekeren bedrag. Is €3.000.000 noodzakelijk?
 2. Neem ook andere verzekeringen: Combineer de AVP in een deal met woonverzekeringen. Op die manier krijg je extra pakketkorting.
 3. Kies een eigen risico. Je betaalt bij schade een stukje zelf. Maar je maandbedrag wordt lager
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Kun jij direct alle premie betalen? Wellicht wordt je dan beloond met kortingen tot 4%.
 5. Altijd vergelijken: Zorg dat jouw aansprakelijkheidsverzekering betaalbaar blijft. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken, en kijk of het loont om over te stappen. Je mag elk jaar overstappen!

Advies: sluit een pakket voor woonhuisverzekeringen af i.c.m. AVP

Jouw AVP hoeft niet veel te kosten. Met een premie van €2,95 zijn de meeste risico’s al afgedekt. Hieronder vertellen we hoe het nog voordeliger kan. Het is doorgaans slim om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te koppelen aan andere (woon)verzekeringen. Denk aan de opstalverzekering en inboedelverzekering. Advies: reis-, auto en rechtsbijstandverzekering kan je bij elkaar samenvoegen. De pakketkortingen kunnen hoog oplopen. Besluit vandaag en start met aansprakelijkheid in Wageningen verzekeren.

Waarom een woonverzekering afsluiten?

 • Combinatie-korting
 • Één aanspreekpunt
 • Geen onenigheid wie wat verzekert
 • 1 account en minder administratieve rompslomp
 • 1 duidelijke factuur

‘Ruim aanbod, handige keuzefilters’

P. Prins, Wageningen (augustus 2022)