Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Rozendaal

Speur jij naar een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering in Rozendaal? Een AVP is een verzekering die – op basis van aansprakelijkheid – dekking verschaft als je een schadevergoeding moet betalen. De noodzaak van deze polis spreekt voor zich zodra jij privé eigendommen van mensen ruïneert. Het gaat om schade aan eigendommen maar ook (blijvende) schade met letsel. Voorbeelden hiervan zijn:

 • jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • je fietst tegen een geparkeerde auto aan
Je bent vrij om het af te sluiten, maar voor de meeste gezinnen wel een must. De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Rozendaal, gemeente Rozendaal, Gelderland sluit je al af voor €4 tot €5,5. Je kiest zelf het verzekerde bedrag, bijvoorbeeld €1.500.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteRozendaal
(Net) nummer026 (+3126)
Aantal inwoners1498
Postcodegebied6891
BuurtschappenWijk 00
Plaatsen nabijverzekering-Rotterdam, aansprakelijkheidsverzekering-Roosendaal, polis-Roermond, verzekeringspakket-Roerdalen, Rijswijk en verzekeraar-Rijssen-Holten
aansprakelijkheidsverzekering-rozendaal

AVP vergelijken Rozendaal augustus 2022

Dingen gebeuren soms zonder reden. Iemand uit het gezin brengt schade toe aan iets of iemand. Onder andere toestanden als je gooit een kop koffie over het tapijt van de buurvrouw dan wel je rijdt iemand aan met de fiets. Mits men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, zul jij alle onkosten moeten vergoeden. Door de bijzondere aansprakelijkheidsverzekering loop je dit risico niet. Vanaf slechts €2,85 t/m €4,25 p/maand is eventuele schade vergoed tot bijvoorbeeld €2.000.000

Gemakkelijk vergelijken via internet?
Iedereen verdient een goede aansprakelijkheidsverzekering! Middels de de vergelijker kun je moeiteloos Rozendaal AVP verzekeringen vergelijken. Kom erachter welke module rijmt met jouw eisen. Misschien wel FBTO of Verzekeruzelf.nl. Zodoende profiteer je van een betrouwbare dekking, en lagere prijzen! Iets interessants op het spoor gekomen? Sluit jouw nieuwe verzekering nu online af. De gekozen assuradeur kan helpen met het overstappen. Ga door naar: Turien en Co pakket.

Veelgestelde vragen over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de verzekerde beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid’. Schades die met opzet worden veroorzaakt zijn uitgezonderd.

Is een aansprakelijkheidsverzekering altijd nodig?

De AVP is niet wettelijk verplicht. Toch het is wel sterk aan te raden. Zo nu en dan – voornamelijk bij letselschade – is de potentiële schade niet te overzien. Voor relatief lage maandbedragen krijg jij maximale zekerheid.

Tot welk bedrag ben ik verzekerd?

De meeste verzekeraars hanteren uitkeringen van €1.400.000 – 2.400.000. Houd het verzekerde bedrag niet te laag. Vooral in het geval van letselschade kan de rekening fors hoog worden.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

Het maandtarief hangt samen met het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, de gezinsgrootte, en het eigen risico. De onkosten schommelen tussen de €2,75 – €4,2.

Benodigde tijd: 3 minuten.

Je aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Start met je leeftijd

  Oudere huishoudens hebben een voordelige prijs als ze een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Rozendaal afsluiten.

 2. Selecteer gezinssamenstelling

  Een kleine gezin of wellicht een partner met kinderen? Grote gezinnen zullen hoger worden aangeslagen.

 3. Selecteer verzekerd bedrag

  Dit varieert van €1.750.000 tot €2.750.000. Een dure dekking heeft als consequentie; een hogere prijs.

 4. Kies eigen risico

  Jij kunt kiezen voor geen eigen risico, of kies voor een bijdrage van €150.

 5. Online overstappen

  Vervolgens bekijk je de meest geschikte AVP’s. Selecteer een verzekeraar en regel de overstap online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat zijn de kosten van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Rozendaal? Achterhaal alle verzekeraars in de regio 6891, 6961.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van augustus 2022 (pakketten)

 • Unive AVP
 • ABN-AMRO Aansprakelijkheid
 • HEMA Aansprakelijkheidsverzekering
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering
 • Reaal Inboedel (adviseur)
 • Reaal GGP (adviseur)

Wat is een goedkope verzekering voor particulieren?

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) verzeker je je voor kosten van schade die jij (zonder opzet) veroorzaakt bij anderen. Wat je uit de vergelijker kan opmaken: de onkosten kunnen enorm afwijken. De dekkingen via Verzekeruzelf.nl is soms net wat duurder dan die van bijvoorbeeld Ditzo. Hoe ontstaan deze verschillen? Elke aanbieder hanteert eigen specifieke modules & voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Rozendaal? Er is geen polis die overal de goedkoopste is. Hieronder vind je handige bespaartips:

 1. Voorkom een té hoog verzekerd bedrag. Is €2.500.000 echt nodig?
 2. Kies voor een verzekeringspakket: Neem jouw AVP binnen het aanbod van de woonverzekeringen. De pakketkorting kan erg oplopen.
 3. Neem een eigen risico. Wanneer je aanspraak maakt op je AVP draag je zelf iets bij. Maar je maandbedrag wordt lager
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Betaal je de premie in één keer? Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Elk jaar vergelijken: Pas op voor een onnodige dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk met regelmaat de prijzen, en regel je opstap direct online. Het kost iets tijd, maar het kan flink geld besparen.

Optie: Kies voor een complete woonhuisverzekering + AVP

Een AVP is erg goedkoop. Voor een bedrag van €3,65 profiteer je van een prima dekking. Wellicht kan het nog voordeliger. Het is doorgaans slim om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te combineren met overige woonverzekeringen. Denk onder andere aan inboedelverzekering en opstalverzekering. Advies: reis-, auto en rechtsbijstandverzekering zijn prima te combineren. Dit resulteert in een aantrekkelijke pakketkorting. Ga dus je aansprakelijkheid in Rozendaal verzekeren.

5 voordelen van een woonverzekering

 • Pakketpolis-voordeel
 • Overzichtelijk
 • Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 • Minder administratiekosten
 • Grip op de kosten

‘Handige tips voor een lagere premie’

E. Maas, Rozendaal (augustus 2022)