Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Heelsum

Meer info over de aansprakelijkheidsverzekering in Heelsum? Een AVP is een verzekering tegen de financiële gevolgen van schade aan anderen. De dekking is noodzakelijk zodra je goederen / dingen van anderen stuk maakt. Je moet dan denken aan schades aan producten of schade aan personen (letselschade). Om je direct een idee te geven:

 • jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • je morst een glas cola over een meubel van een familielid
 • door jouw schuld breekt iemand zijn enkel
Het is niet bij wet verplicht, toch is 95% van de Nederlanders verzekerd. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Heelsum, gemeente Renkum, Gelderland sluit je al af voor €2,35 t/m €5,45. Je bent verzekerd tot bijvoorbeeld €3.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteRenkum
(Regio) nummer0317 (+31317)
Bewoners31.254
Postcodegebieden6866
BuurtschappenRenkum, Oosterbeek, Doorwerth
Naburige plaatsenverzekering-doorwerth, aansprakelijkheidsverzekering-oosterbeek, polis-huissen, verzekering-harskamp, AVP-de-klomp en ederveen
aansprakelijkheidsverzekering-heelsum

AVP vergelijken Heelsum juni 2021

Een foutje is snel gemaakt. Een gezinslid of bewoner realiseert schade bij een persoon. Bijvoorbeeld situaties als je morst een kop koffie over het tapijt van een familielid of je schiet de bril van iemands hoofd. In het geval dat men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, moet je dat uit eigen zak gaan betalen. Door een speciale aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Startend vanaf €3,3 t/m €5,4 per maand ben je verzekerd voor een bedrag tot bijv. €2.250.000

Eenvoudig zelf vergelijken?
Iedereen verdient een goede aansprakelijkheidsverzekering! Door gebruik te maken van de vergelijkingstool kun jij gemakkelijk Heelsum AVP verzekeringen vergelijken. Zoek uit welke dekking past bij jouw eisen. Denk aan aanbieder als FBTO en Verzekeruzelf.nl. Daardoor heb je een duidelijke dekking, en lagere prijzen! Een aantrekkelijke polis tegengekomen? Sluit deze direct online af. De nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Bekijk ook Allianz pakket.

Veelgestelde vragen over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de verzekerde en haar gezin verzekert tegen het risico van aansprakelijkheid’. Schades die met opzet worden veroorzaakt zijn niet gedekt.

Moet ik een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

Een AVP is vrijwillig. Alleen is het niet heel onverstandig. In de praktijk – juist bij letselschade – moet jij rekenen op een forse kostenpost. Voor slechts een paar euro per maand krijg jij maximale zekerheid.

Hoe hoog is het verzekerde bedrag?

Legio verzekeraars gaan uit van bedragen die variëren van €1.250.000oplopend tot 2.800.000. Pas op voor onderverzekering. In het geval van letselschade kan het bedrag flink oplopen.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

Het tarief heeft te maken met het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, de gezinssituatie, en de vrijwillige eigen bijdrage. De tarieven bedragen circa €3,65 tot €4,55.

Benodigde tijd: 3 minuten.

Je aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Kies geboortedatum

  Oudere mensen hebben een lagere premie wanneer zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Heelsum afsluiten.

 2. Kies gezinssamenstelling

  Woon je zelfstandig of misschien een gezin inclusief kinderen? Een gezin met bijv. 2 kinderen krijgen te maken met hogere tarieven.

 3. Welk bedrag wil je verzekeren?

  Dit bedraagt ongeveer €1.500.000 tot €3.000.000. Een hoog bedrag heeft als consequentie; een minder aantrekkelijke premie.

 4. Specificeer eigen risico

  Er is een keuze voor €0,echter onder andere ook €150.

 5. Vergelijk aanbieders + overstappen

  Vervolgens bekijk je de beschikbare AVP’s. Klik op de gewenste verzekeraar en sluit jouw polis zelf over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe duur is een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Heelsum? Ontdek alle verzekeraars in de regio 6866.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van juni 2021 (pakketten)

 • Ditzo AVP
 • Klaverblad Aansprakelijkheid
 • Unive Aansprakelijkheidsverzekering
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Basis
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Premium
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk)

Wat is een goedkope verzekering voor particulieren?

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) verzeker je jezelf tegen de financiële gevolgen vanschade aan de eigendommen van anderen. Wat je uit de vergelijker kan opmaken: de onkosten verschillen wel degelijk. De verzekeringen van Centraal Beheer is soms net wat duurder dan een product van ABN-AMRO. Wat is daarvan de reden? Zo’n verzekeringsmaatschappij bepaalt zijn eigen polisvoorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Heelsum? Dit verschilt per situatie. Wel hebben we nuttige adviezen:

 1. Kijk kritisch naar je dekking. Is €2.000.000 wel gewenst?
 2. Ga voor de combinatie van verzekeringen: Betrek jouw AVP in een deal met woonverzekeringen. De pakketkorting kan erg oplopen.
 3. Verhoog het eigen risico. Bij een schadegeval betaal je een deel zelf. De premie daalt wel flink
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Probeer de premie in één keer te voldoen. Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Blijf vergelijken: Neem je huidige aansprakelijkheidsverzekering kritisch onder de loep. Blijf vergelijken, en wees niet bang om over te stappen. Het kost iets tijd, maar het kan flink geld besparen.

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

De AVP is een relatief goedkope verzekering. Met een premie van €3,5 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Wellicht kan het nog voordeliger. Vaak is het gunstig om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te betrekken bij de noodzakelijke woonverzekeringen. Voorbeelden zijn inboedelverzekering en opstalverzekering. Maar ook de auto-, rechtsbijstand en reisverzekering zijn mogelijk ook te combineren. Soms heb je dan recht op meer pakketkorting. Dit is het moment, ga aansprakelijkheid in Heelsum verzekeren.

5 tips rondom woonverzekeringen

 • Alles-in-1-korting
 • Overzichtelijk
 • Geen onenigheid wie wat verzekert
 • Besparen op polis- en administratiekosten
 • Één maandelijkse nota

‘Binnen 5 minuten had ik de AVP online afgesloten’

P. Dekker, Heelsum (juni 2021)