Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Noardburgum

Wil jij ook een aansprakelijkheidsverzekering in Noardburgum? De AVP is de vrijwillige verzekering die je beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid. Je hebt deze verzekeringsmodule nodig wanneer je goederen / dingen van anderen stuk maakt. We hebben het vaak over schades aan producten en bijv. schade aan personen (letselschade). Om je direct een idee te geven:

 • je stoot iemands smartphone van tafel
 • jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • je rijdt iemand aan met de fiets
In ons land is dit 100% vrijwillig, echter is het wel heel verstandig. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Noardburgum, gemeente Tytsjerksteradiel, Friesland is al verkrijgbaar vanaf €2,65 – €4,2. Je kiest zelf het verzekerde bedrag, bijvoorbeeld €2.750.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteTytsjerksteradiel
(Net) nummer0511 (+31511)
Bewoners32.077
Postcodegebied9257
BuurtenBurgum, Aldtsjerk, Mûnein, Ryptsjerk, Tytsjerk, Earnewâld, Sumar, Eastermar, Noordburgum, Hurdegaryp
Naburige plaatsenverzekering-ryptsjerk, aansprakelijkheidsverzekering-tytsjerk, polis-hurdegaryp, verzekering-olterterp, AVP-burgum en frieschepalen
aansprakelijkheidsverzekering-noardburgum

AVP vergelijken Noardburgum maart 2023

Dingen gebeuren soms zonder reden. Iemand uit het gezin beschadigt iets bij een ander. Bijvoorbeeld situaties als je zoontje schiet door de ruit bij de buren of je knalt met je fiets op een stilstaande auto. Wanneer jij hiervoor wettelijk aansprakelijk kunt worden gesteld, zul je daarvoor zelf voor de kosten opdraaien. Dankzij een speciale aansprakelijkheidsverzekering is dat risico afgedekt. Vanaf €2,25 tot €5,8 kies je zelf een te verzekeren bedrag van bijvoorbeeld €3.000.000

Direct zelfstandig vergelijken?
Hoe vind ik een gewoon goede aansprakelijkheidsverzekering? Via onze tool kun jij gemakkelijk Noardburgum AVP verzekeringen vergelijken. Ontdek zelf welke module overeenkomt met jouw eisen. Wellicht een polis van FBTO en Verzekeruzelf.nl. Zodoende geniet je van een betrouwbare dekking, maar ook een scherpe prijs. Een aantrekkelijke polis tegengekomen? Sluit jouw nieuwe verzekering nu online af. Overstappen kost maar weinig tijd. Mogelijk interessant: Aegon pakket.

Info aangaande de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die je beschermt tegen de aansprakelijkheid’. Schades met opzet worden buiten beschouwing gelaten.

Heb ik per se een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

Je bent niet verplicht een AVP te nemen. Echter is het niet heel onverstandig. Wellicht – denk aan letselschade – kan je een enorme “rekening” krijgen. Voor een kleine vergoeding (euro’s per maand) kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

Het gros van de verzekeraars hanteren een verzekerd bedrag van €1.400.000 tot circa 2.000.000. Kijk uit dat je niet te weinig verzekerd. Met name bij letselschade kan de schade enorm oplopen.

Wat kost de AVP verzekering per maand?

De premie hangt samen met het max. te verzekeren bedrag, de gezinssamenstelling, en het gekozen eigen risico. De prijzen schommelen tussen de €2,7 t/m €6,2.

Benodigde tijd: 4 minuten.

Jouw aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Kies geboortedatum

  Senioren profiteren van de voordeligste tarieven betreft een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Noardburgum afsluiten.

 2. Selecteer gezinssamenstelling

  Een kleine gezin of misschien een partner met kinderen? Een gezin met bijv. 2 kinderen moeten dieper in de buidel tasten.

 3. Maximale verzekerde bedrag

  Dit varieert van €1.750.000 tot €2.250.000. Een maximale uitkering heeft als consequentie; een hoger maandbedrag.

 4. Bepaal eigen risico

  Er is een keuze voor €0,echter onder andere ook €45.

 5. Online vergelijken

  Vergelijk online de meest geschikte AVP’s. Kies een polis en stap online over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe duur is een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Noardburgum? Bekijk de voordeligste assuradeurs in de regio 9257.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van maart 2023 (pakketten)

 • Ditzo AVP
 • Centraal Beheer Aansprakelijkheid
 • Verzekeruzelf.nl Aansprakelijkheidsverzekering
 • Bruns ten Brink Brand Combi Budget
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair

Wat is de goedkoopste verzekering voor particulieren?

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) dek je jouw aansprakelijkheid voor schade die jij (zonder opzet) veroorzaakt bij anderen. Het is duidelijk: de kosten kunnen enorm afwijken. De verzekeringen via Centraal Beheer kan net een paar euro duurder zijn dan de polis van Ditzo. Is hiervoor een verklaren? De partij hanteert eigen specifieke modules & voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Noardburgum? Dat is voor ieder huishouden weer anders. Onderstaand tref je een aantal concrete tips:

 1. Voorkom een té hoog verzekerd bedrag. Is €2.500.000 echt nodig?
 2. Neem ook andere verzekeringen: Combineer de AVP tegelijkertijd met de woonverzekeringen. Deze pakketkorting is erg interessant.
 3. Ga voor een vrijwillig eigen risico. Bij een schadegeval betaal je een deel zelf. Echter, het maandtarief is gunstiger
 4. Éénmalige betaling: Probeer de premie in één keer te voldoen. Profiteer dan van extra korting op de verzekering.
 5. Elk jaar vergelijken: Waak voor een te dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk regelmatig, en wees niet bang om over te stappen. Je mag elk jaar overstappen!

Optie: Kies voor een complete woonhuisverzekering + AVP

Een AVP is in de regel niet duur. Beginnend bij €3,8 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Hieronder vertellen we hoe het nog voordeliger kan. Het is doorgaans slim om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te koppelen aan de noodzakelijke woonverzekeringen. Natuurlijk de opstal- en inboedelverzekering. Daarnaast de reisverzekering, autoverzekering en rechtsbijstand vallen daar vaak ook binnen. Soms heb je dan recht op meer pakketkorting. Dit is het moment, ga aansprakelijkheid in Noardburgum verzekeren.

5 redenen voor woonverzekeringen!

 • Pakket-voordeel
 • Overzichtelijk
 • Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 • Slechts eenmaal poliskosten
 • Alle kosten op een heldere factuur

‘Wanneer mijn kinderen schade aanrichten is dat gewoon afgedekt’

O. Jansen, Noardburgum (maart 2023)