Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Burgum

Wil jij ook een aansprakelijkheidsverzekering in Burgum? Zo’n AVP is de vrijwillige verzekering die je beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid. De dekking is noodzakelijk zodra je goederen / dingen van anderen stuk maakt. We hebben het vaak over schade aan spullen of bijvoorbeeld lichamelijke verwondingen (letselschade). Om je direct een idee te geven:

 • jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • je stoot iemands notebook van tafel
 • je veroorzaakt een gebroken pols
Het is niet bij wet verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Burgum, gemeente Tytsjerksteradiel, Friesland wordt al aangeboden vanaf €2,2 – €4,1. Je bent verzekerd tot bijvoorbeeld €2.500.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteTytsjerksteradiel
Regionummer0511 (+31511)
Inwoners32.077
Postcodegebied9250
BuurtenBurgum, Aldtsjerk, Mûnein, Ryptsjerk, Tytsjerk, Earnewâld, Sumar, Eastermar, Noordburgum, Hurdegaryp
Plaatsen in de omgevingverzekering-frieschepalen, aansprakelijkheidsverzekering-siegerswoude, polis-ureterp, verzekering-wijnjewoude, AVP-olterterp en nij-beets
aansprakelijkheidsverzekering-burgum

AVP vergelijken Burgum maart 2023

Het kan iedereen overkomen. Iemand uit het gezin vernielt iets van een ander iemand. Voorbeelden zijn gebeurtenissen als de hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw maar ook je schiet de bril van iemands hoofd. Indien blijkt dat jij aansprakelijk bent, dan kan dit flink in de papieren lopen. Aan de hand van een unieke aansprakelijkheidsverzekering ben je hiertegen verzekerd. Startend vanaf €3,2 t/m €4,8 kies je zelf een te verzekeren bedrag van bijvoorbeeld €1.500.000

Gemakkelijk vergelijken via internet?
Hoe vind ik een gewoon goede aansprakelijkheidsverzekering? Aan de hand van onze tool kun jij gemakkelijk Burgum AVP verzekeringen vergelijken. Kom erachter welke AVP in lijn is met jouw eisenpakket. Misschien wel Nationale Nederlanden en Unive. Zodoende kun je profiteren van een transparante dekking, en een lage premie! Een aantrekkelijke polis tegengekomen? Je kunt eenvoudig online een polis afsluiten. De gekozen assuradeur kan helpen met het overstappen. Ga door naar: Verzekeruzelf.nl dekking.

Wat jij moet weten over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de verzekerde en haar gezin verzekert tegen het risico van aansprakelijkheid’. Schades met opzet toegebracht zijn uitgezonderd.

Heb ik een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

Een AVP is vrijwillig. Maar het is wel sterk aan te raden. Soms – juist bij letselschade – kan de schade flink oplopen. Voor een kleine vergoeding (euro’s per maand) krijg jij maximale zekerheid.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

De grote verzekeraars bieden jou bedragen die variëren van €1.500.000 tot 2.300.000. Waak voor een te lage verzekering. Bij complexe vormen van letselschade kan de rekening fors hoog worden.

Wat kost een AVP verzekering?

De maandelijkse premie heeft te maken met het totaalbedrag, de gezinsgrootte, en de hoogte van de eigen risico’s. De onkosten bedragen circa €1,95 – €5,00.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Start met je leeftijd

  Oudere mensen betalen een lagere premie wanneer zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Burgum afsluiten.

 2. Selecteer gezinssamenstelling

  Woon je zelfstandig of daarnaast een partner en/of kids? Grote gezinnen zullen hoger worden aangeslagen.

 3. Kies het te verzekeren bedrag

  Dit bedraagt ongeveer €1.750.000 tot €3.000.000. Een uitgebreide polis houdt wel in; een hogere premie.

 4. Selecteer eigen risico

  Je kunt kiezen voor €0,00, of een bedrag van rond de €100.

 5. Vergelijken en overstappen

  Vergelijk online alle relevante AVP’s. Selecteer een verzekeraar en stap online over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat zijn de kosten van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Burgum? Ontdek de beste aanbieders voor de regio 9250, 9251.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van maart 2023

 • Klaverblad AVP
 • Verzekeruzelf.nl Aansprakelijkheid
 • Nationale Nederlanden Aansprakelijkheidsverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid
 • HEMA Woonverzekering
 • Generali Woonhuisverzekering

Wat is een goedkope verzekering voor particulieren?

D.m.v. een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) dek jij je in voor de aansprakelijk van schade die jij anderen onbedoeld toebrengt. Zoals onze vergelijker ook aantoont: de premies variëren enorm. Een dekking via Centraal Beheer kan iets duurder of juist goedkoper zijn dan een verzekering van Nationale Nederlanden. Is hiervoor een verklaren? Elke assuradeur biedt een polis met unieke voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Burgum? Dat is afhankelijk van jouw eisen en wensen. Hierna lees je handige bespaartips:

 1. Denk goed na over het te verzekeren bedrag. Moet jij echt de maximale dekking?
 2. Neem ook andere verzekeringen: Combineer de AVP tegelijkertijd met de woonverzekeringen. De pakketkorting kan erg oplopen.
 3. Verhoog het eigen risico. Bij een schadegeval betaal je een deel zelf. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Probeer de premie in één keer te voldoen. Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Blijf vergelijken: Waak voor een te dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk met regelmaat de prijzen, en regel je opstap direct online. Dat mag elk jaar opnieuw!

Advies: sluit een pakket voor woonhuisverzekeringen af i.c.m. AVP

Jouw AVP hoeft niet veel te kosten. Voor een bedrag van €2,35 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Maar het kan goedkoper! Het is doorgaans slim om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te combineren met overige woonverzekeringen. Denk aan de inboedel- en opstalverzekering. Echter, ook de rechtsbijstand-, auto en reisverzekering zijn prima te combineren. Zo’n pakketkorting is vaak erg lucratief en je kunt je aansprakelijkheid in Burgum verzekeren.

5 voordelen van een woonverzekering

 • Combinatie-deal
 • Één aanspreekpunt
 • Zonder problemen je geld terugkrijgen
 • Minder administratiekosten
 • Een maandelijkse factuur

‘Ik hoef me niet druk te maken om mijn aansprakelijkheid’

V. Meijer, Burgum (maart 2023)