Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Reduzum

Zoekend naar een aansprakelijkheidsverzekering in Reduzum? Deze AVP is een verzekering tegen de financiële gevolgen van schade aan anderen. De noodzaak van deze polis spreekt voor zich zodra jij schade bij iemand anders aanricht. Het gaat om schades aan producten en persoonlijk letsel. Om je direct een idee te geven:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • je morst frisdrank over de bank van iemand
 • je veroorzaakt een ongeluk
Je bent vrij om het af te sluiten, echter is het wel heel verstandig. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Reduzum, gemeente Leeuwarden, Friesland wordt al aangeboden vanaf €2,2 tot €4,8. Zo ben je al verzekerd tot €2.750.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteLeeuwarden
(Regio) nummer0566 (+31566)
Aantal inwoners107.897
Postcodes9008
BuurtschappenBinnenstad, Transvaalwijk & Rengerspark, Bilgaard & Havankpark e.o., Vrijheidswijk, Lekkum e.o., Blitsaerd, Oldegalileën & Bloemenbuurt, Tjerk Hiddes & Cambuursterhoek, Vlietzone, Oranjewijk & Tulpenburg, Heechterp, Schieringen & De Centrale, Camminghaburen, Grote Wielen & De Groene Ster, Bedrijventerreinen-Oost, Achter de Hoven, Schepenbuurt, Wielenpôlle, Huizum-Oost, Huizum-West, Aldlân, Nijlân, Hempens/Teerns e.o. & Zuiderburen, Wirdum & Swichum e.o., Wytgaard e.o., Goutum e.o., Techum, Wiarda, De Werp, De Zwette, Vossepark & Helicon, Vogelwijk & Muziekwijk, Valeriuskwartier & Magere Weide, Westeinde, Buitengebied Noordwest, “De Zuidlanden”, Wergea & Warten e.o., Reduzum e.o., Grou e.o., Jirnsum e.o., Noord, Zuid, Zuid, Noord, Mantgum, Wijk 03, Wijk 04
Plaatsen in de regioverzekering-idaerd, aansprakelijkheidsverzekering-eagum, polis-wergea, verzekering-lies, AVP-warstiens en warten
aansprakelijkheidsverzekering-reduzum

AVP vergelijken Reduzum maart 2023

Er kan altijd wel iets misgaan. Iemand binnen de familie vernielt iets van een ander iemand. Zoals cases als je gooit bier over de bank van een vriend en tevens je veroorzaakt een ongeluk. Wanneer men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, zul jij alle onkosten moeten vergoeden. Door een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Startend vanaf €2,15 tot €5,4 kan je een bedrag verzekeren van bijvoorbeeld €1.750.000

Eenvoudig zelf vergelijken?
Hoe vind ik een gewoon goede aansprakelijkheidsverzekering? Met behulp van de de vergelijker kun je moeiteloos Reduzum AVP verzekeringen vergelijken. Zoek uit welke verzekering rijmt met jouw eisen. Denk aan aanbieder als OHRA of Unive. Aan de hand daarvan geniet je van een duidelijke dekking, en lagere prijzen! Iets gezien? Sluit jouw nieuwe verzekering nu online af. De nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Bekijk ook ZLM inboedelverzekering.

Info aangaande de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de verzekerde beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid’. Schades die expres wordt veroorzaakt vallen buiten deze module.

Heb ik per se een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

De AVP is niet bij wet verplicht. Echter raden verzekeringsexperts het wel aan. Wellicht – denk aan letselschade – kan de schade flink oplopen. Voor een kleine vergoeding (euro’s per maand) kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Wat is het maximaal verzekerde bedrag?

De grote verzekeraars bieden uitkeringen van €1.300.000 – 2.250.000. Houd het verzekerde bedrag niet te laag. Bij complexe vormen van letselschade kan de rekening fors hoog worden.

Wat kost de AVP verzekering per maand?

De maandelijkse premie wordt bepaald door het totaalbedrag, de gezinssituatie, en de hoogte van de eigen risico’s. De onkosten bedragen circa €2,65 tot €5,00.

Benodigde tijd: 3 minuten.

Je aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Start met je leeftijd

  Oudere huishoudens profiteren van een voordelige prijs als ze een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Reduzum afsluiten.

 2. Selecteer gezinssamenstelling

  Een kleine gezin of misschien een gezin met kinderen? Grote gezinnen zullen hoger worden aangeslagen.

 3. Kies het te verzekeren bedrag

  Dit varieert van €1.000.000 tot €2.250.000. Een maximale uitkering heeft als consequentie; een duurdere premie.

 4. Specificeer eigen risico

  Jij kunt kiezen voor geen eigen risico, maar ook voor bijv. €150.

 5. Kies een verzekeraar

  Vervolgens bekijk je de beschikbare AVP’s. Kies een polis en stap online over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat kost een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Reduzum? Ontdek de voordeligste assuradeurs in de regio 9008.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van maart 2023 (pakketten)

 • Klaverblad AVP
 • Unive Aansprakelijkheid
 • Ditzo Aansprakelijkheidsverzekering
 • Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Klaverblad Verzekeringspakket Royaal
 • SNS Inboedelverzekering

Wat is de voordeligste verzekering voor particulieren?

Via een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) verzeker je jouw aansprakelijkheid schade die jij (zonder opzet) veroorzaakt bij anderen. Wat je uit de vergelijker kan opmaken: de premies wijken sterk van elkaar af. Een dekking van Centraal Beheer kan net een paar euro duurder zijn dan een product van FBTO. Is dit te verklaren? Elke aanbieder heeft weer een andere dekking en voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Reduzum? Dat is voor ieder huishouden weer anders. Hieronder vind je bruikbare informatie:

 1. Voorkom een té hoog verzekerd bedrag. Moet jij echt de maximale dekking?
 2. Combineer met andere verzekeringen: Neem jouw AVP tegelijkertijd met de woonverzekeringen. Deze pakketkorting is erg interessant.
 3. Neem een eigen risico. Je betaalt bij schade een stukje zelf. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
 4. Factureer jaarlijks: Maak jij de premies in 1 keer over? Dan krijg je mogelijk nog 2% of 3% extra korting.
 5. Jaarlijks vergelijken: Pas op voor een onnodige dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk regelmatig, en kijk of het loont om over te stappen. Dat mag elk jaar opnieuw!

Mogelijkheid: neem een woonhuisverzekering plus AVP

De instapprijs van een AVP is erg laag. Al vanaf €3.00 zijn de meeste risico’s al afgedekt. Hieronder vertellen we hoe het nog voordeliger kan. In de basis is het raden we aan om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te koppelen aan verdere woonverzekeringen. Denk aan de opstal- en inboedelverzekering. Advies: reisverzekering, autoverzekering en rechtsbijstand zijn mogelijk ook te combineren. Zo’n pakketkorting is vaak erg lucratief en je kunt je aansprakelijkheid in Reduzum verzekeren.

5 tips rondom woonverzekeringen

 • Combinatievoordeel
 • Een contactpersoon
 • Zonder problemen je geld terugkrijgen
 • Besparen op polis- en administratiekosten
 • Een duidelijke nota per maand

‘Prettige vergelijker, goed advies’

F. van den Brink, Reduzum (maart 2023)