Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Jelsum

Op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering in Jelsum? Deze AVP is een verzekering die de verzekerde en haar gezin verzekert tegen het risico van aansprakelijkheid. De dekking is noodzakelijk zodra jij privé eigendommen van mensen ruïneert. In de regel heb je het dan over schade aan spullen en bijv. letselschade (schade aan personen). Voorbeelden hiervan zijn:

 • je morst rode wijn over de bank van iemand
 • je stoot iemands smartphone van tafel
 • je veroorzaakt een ongeluk
Het is niet verplicht, toch is 95% van de Nederlanders verzekerd. Zo’n aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Jelsum, gemeente Leeuwarden, Friesland sluit je al af voor €3,9 tot €5,35. Voor dat geld ben je zo verzekerd tot €1.500.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteLeeuwarden
(Net) nummer058 (+3158)
Bewoners107.897
Postcodegebieden9057
WijkenBinnenstad, Transvaalwijk & Rengerspark, Bilgaard & Havankpark e.o., Vrijheidswijk, Lekkum e.o., Blitsaerd, Oldegalileën & Bloemenbuurt, Tjerk Hiddes & Cambuursterhoek, Vlietzone, Oranjewijk & Tulpenburg, Heechterp, Schieringen & De Centrale, Camminghaburen, Grote Wielen & De Groene Ster, Bedrijventerreinen-Oost, Achter de Hoven, Schepenbuurt, Wielenpôlle, Huizum-Oost, Huizum-West, Aldlân, Nijlân, Hempens/Teerns e.o. & Zuiderburen, Wirdum & Swichum e.o., Wytgaard e.o., Goutum e.o., Techum, Wiarda, De Werp, De Zwette, Vossepark & Helicon, Vogelwijk & Muziekwijk, Valeriuskwartier & Magere Weide, Westeinde, Buitengebied Noordwest, “De Zuidlanden”, Wergea & Warten e.o., Reduzum e.o., Grou e.o., Jirnsum e.o., Noord, Zuid, Zuid, Noord, Mantgum, Wijk 03, Wijk 04
Plaatsen in de omgevingverzekering-koarnjum, aansprakelijkheidsverzekering-britsum, polis-hijum, verzekering-bitgum, AVP-feinsum en stiens
aansprakelijkheidsverzekering-jelsum

AVP vergelijken Jelsum mei 2023

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Iemand binnen de familie realiseert schade bij een persoon. Onder andere cases als je gooit wijn over het tapijt van de buurvrouw en tevens je veroorzaakt een ongeval. Indien blijkt dat jij aansprakelijk bent, zul jij alle onkosten moeten vergoeden. Door een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Startend vanaf €2,25 t/m €4,85 kies je zelf een te verzekeren bedrag van bijvoorbeeld €2.250.000

Eenvoudig zelf vergelijken?
Hoe vind ik een gewoon goede aansprakelijkheidsverzekering? Met behulp van de AVP-vergelijker kan men direct Jelsum AVP verzekeringen vergelijken. Kom erachter welke polis matcht met jouw ideaalplaatje. Bijvoorbeeld Klaverblad of HEMA. Vervolgens heb je een betrouwbare dekking, en lagere prijzen! Een polis gevonden? Jouw nieuwe polis afsluiten doe je online. De gekozen assuradeur kan helpen met het overstappen. Ga door naar: Nederlanden van Nu mei 2023.

Top 5 vragen m.b.t.de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de verzekerde beschermt tegen elk risico van aansprakelijkheid’. Schades met opzet worden buiten beschouwing gelaten.

Moet ik verplicht een aansprakelijkheidsverzekering nemen?

Je bent niet verplicht een AVP te nemen. Alleen is het niet heel onverstandig. Af en toe – denk aan letselschade – kan de schade flink oplopen. Tegen een klein bedrag p/maand ben je hiervoor verzekerd.

Wat is het maximaal verzekerde bedrag?

De meeste verzekeraars hanteren een verzekerd bedrag van €1.400.000 tot zo’n 3.000.000. Zet het verzekerde bedrag niet te laag. Wanneer je te maken hebt met letselschade kan het bedrag flink oplopen.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

De maandelijkse premie heeft als onderliggende factoren: het max. te verzekeren bedrag, het type huishouden, en de eigen bijdrage. De tarieven schommelen tussen de €3,7 – €4,7.

Benodigde tijd: 4 minuten.

Jouw aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Kies geboortedatum

  Oudere huishoudens hebben een goedkoper tarief als zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Jelsum afsluiten.

 2. Type gezin (kinderen)

  Ben je alleen of misschien een familie met kids? Families met kinderen krijgen te maken met hogere tarieven.

 3. Selecteer verzekerd bedrag

  Dit schommelt tussen €1.250.000 tot €2.250.000. Een uitgebreide polis houdt wel in; een duurdere premie.

 4. Hoogte van het eigen risico

  Jij kunt kiezen voor geen eigen risico, of kies voor een bijdrage van €90.

 5. Online vergelijken

  Bekijk meteen alle relevante AVP’s. Neem een van de polissen en sluit jouw polis zelf over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat ben ik maandelijks kwijt voor een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Jelsum? Bekijk alle verzekeraars in de regio 9057.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van mei 2023 (pakketten)

 • OHRA AVP
 • HEMA Aansprakelijkheid
 • Centraal Beheer Aansprakelijkheidsverzekering
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid)
 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)
 • HEMA Woonverzekering

Wat is de voordeligste verzekering voor particulieren?

D.m.v. een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) ben jij en je gezin verzekerd tegen schade die jij anderen onbedoeld toebrengt. Zoals onze vergelijker ook aantoont: de tarieven wijken sterk van elkaar af. De polissen van OHRA kan iets duurder of juist goedkoper zijn dan een AVP van Nationale Nederlanden. Is dit te verklaren? Jouw verzekeraar biedt een polis met unieke voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Jelsum? Er is geen polis die overal de goedkoopste is. Verderop bekijk je nuttige adviezen:

 1. Ga niet altijd zomaar voor de hoogste dekking. Heb je zo’n hoge uitkering nodig?
 2. Combineer met andere verzekeringen: Betrek jouw AVP bij de aanbiedingen van woonverzekeringen. Deze pakketkorting is erg interessant.
 3. Neem een eigen risico. Bij een schadegeval betaal je een deel zelf. Echter, het maandtarief is gunstiger
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Lukt het om de premie vooruit te betalen? Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Blijf vergelijken: Waak voor een te dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk regelmatig, en ontdek of een overstap de moeite waard is. Dat mag elk jaar opnieuw!

Tip: combineer aansprakelijkheid met andere woonhuisverzekeringen

Jouw AVP hoeft niet veel te kosten. Al vanaf €2,45 ben je al goed verzekerd. Hieronder vertellen we hoe het nog voordeliger kan. Het is doorgaans slim om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te combineren met verdere woonverzekeringen. Voorbeelden zijn opstalverzekering en inboedelverzekering. Tip: auto-, rechtsbijstand en reisverzekering zijn mogelijk ook te combineren. Dit resulteert in een aantrekkelijke pakketkorting. Ga dus je aansprakelijkheid in Jelsum verzekeren.

Waarom kiezen voor woonverzekeringen?

 • Combinatie-korting
 • Contact met 1 partij
 • Geen discussie tussen verzekeraars
 • Besparen op administratiekosten
 • 1 duidelijke factuur

‘Goed geholpen bij het afsluiten van mijn verzekering’

R. Meijer, Jelsum (mei 2023)