Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Biddinghuizen

Meer info over de aansprakelijkheidsverzekering in Biddinghuizen? Definitie AVP: een verzekering die de schade vergoedt waar jij wettelijk aansprakelijk voor bent. Je hebt deze verzekeringsmodule nodig wanneer per ongeluk iets stuk maakt van iemand. Je moet dan denken aan schade aan spullen of letselschade als fysieke of psychische schade. Je kunt denken aan situaties als:

 • je stoot iemands vaas van tafel
 • je morst wijn over de bank van de buurvrouw
 • letselschade als een gebroken arm
In ons land is dit 100% vrijwillig, maar het is geen overbodige luxe. De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Biddinghuizen, gemeente Dronten, Flevoland wordt al aangeboden vanaf €2,4 – €4,9. Jij mag zelf je maximale dekking kiezen, bijv. €2.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFlevoland
GemeenteDronten
(Net) nummer0321 (+31321)
Inwoners40.592
Postcodes8256
BuurtschappenDronten west, Dronten Noord, Dronten Midden, Dronten Zuid, Buitengebied Dronten, Biddinghuizen, Swifterbant
Plaatsen in de regioverzekering-swifterbant, aansprakelijkheidsverzekering-marle, polis-welsum, verzekering-oene, AVP-veessen en vorchten
aansprakelijkheidsverzekering-biddinghuizen

AVP vergelijken Biddinghuizen november 2020

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Jij (of een ander gezinslid) maakt iets kapot bij iemand anders. Onder andere situaties als de hond springt iemand omver dan wel je veroorzaakt een gebroken been. Wanneer men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, moet je dat uit eigen zak gaan betalen. Door een unieke aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Al voor €2,45 – €5,55 kan je een bedrag verzekeren van bijvoorbeeld €2.500.000

Eenvoudig zelf vergelijken?
Hoe vind ik een gewoon goede aansprakelijkheidsverzekering? Met behulp van de AVP-vergelijker kan je eenvoudig Biddinghuizen AVP verzekeringen vergelijken. Bekijk welke verzekering overeenkomt met jouw eisenpakket. Bijvoorbeeld Klaverblad en Verzekeruzelf.nl. Vervolgens geniet je van een goede dekking, en lagere prijzen! Iets gezien? Sluit jouw nieuwe verzekering nu online af. De nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Bekijk ook Unigarant polis.

Veelgestelde vragen over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die schade vergoed die door jezelf veroorzaakt wordt’. Schades met opzet toegebracht zijn niet gedekt.

Heb ik een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

De AVP is niet bij wet verplicht. Desondanks het is wel sterk aan te raden. Mogelijk – voornamelijk bij letselschade – is de potentiële schade niet te overzien. Voor slechts een paar euro per maand kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Hoe hoog bedraagt het max. verzekerde bedrag?

De meeste verzekeraars bieden jou uitkeringen van €1.250.000 tot circa 2.700.000. Houd het verzekerde bedrag niet te laag. Vooral in het geval van letselschade kan de schade enorm oplopen.

Wat kost een AVP verzekering?

Het tarief heeft te maken met het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, het type huishouden, en de hoogte van de eigen risico’s. De premies fluctueren tussen de €3,9 – €4,3.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Geef je leeftijd op

  Mensen op leeftijd betalen een goedkoper tarief als zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Biddinghuizen afsluiten.

 2. Type gezin (kinderen)

  Woon je zelfstandig of wellicht een gezin inclusief kinderen? Grote gezinnen betalen meer premie.

 3. Selecteer verzekerd bedrag

  Dit varieert van €1.250.000 tot €2.000.000. Een maximale uitkering zorgt voor een hogere prijs.

 4. Bepaal eigen risico

  Er is een keuze voor 0 euro eigen risico, echter onder andere ook €150.

 5. Vergelijken en overstappen

  Hierna tref je de beste AVP’s. Klik op de gewenste verzekeraar en regel de overstap zelf online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe hoog bedraagt de premie van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Biddinghuizen? Bekijk de voordeligste assuradeurs in de regio 8256.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van november 2020 (pakketten)

 • HEMA AVP
 • Ditzo Aansprakelijkheid
 • ABN-AMRO Aansprakelijkheidsverzekering
 • HEMA Woonverzekering
 • Univé Opstalverzekering (EUG)
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk)

Welke verzekering is de voordeligste voor particulieren?

Met een Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) ben je verzekerd voor schade aan personen en spullen. Je hebt het al gezien: de tarieven zijn aan verandering onderhevig. Een dekking via Verzekeruzelf.nl kan iets duurder of juist goedkoper zijn dan een verzekering van Aegon. Hoe ontstaan deze verschillen? Elke partij biedt een polis met unieke voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Biddinghuizen? Dat is voor ieder huishouden weer anders. Onderstaand tref je bruikbare informatie:

 1. Ga niet altijd zomaar voor de hoogste dekking. Is €3.000.000 noodzakelijk?
 2. Selecteer een pakketverzekering: Neem jouw AVP bij de aanbiedingen van woonverzekeringen. Zo profiteer je van pakketkorting.
 3. Neem een eigen risico. Je betaalt bij schade een stukje zelf. Maar je maandbedrag wordt lager
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Maak jij de premies in 1 keer over? Profiteer dan van extra korting op de verzekering.
 5. Vergeet niet te vergelijken: Waak voor een te dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk regelmatig, en ontdek of een overstap de moeite waard is. Je mag elk jaar overstappen!

Optie: Kies voor een complete woonhuisverzekering + AVP

Een AVP is in de regel niet duur. Vanaf slechts €3,9 zijn de meeste risico’s al afgedekt. Echter, je kunt nog meer besparen. Het kan verstandig zijn om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te combineren met de verplichte woonverzekeringen. Natuurlijk de inboedel- en opstalverzekering. Daarnaast de auto, reis-, en rechtsbijstandverzekering zijn mogelijk ook te combineren. De pakketkortingen kunnen hoog oplopen. Besluit vandaag en start met aansprakelijkheid in Biddinghuizen verzekeren.

Waarom kiezen voor woonverzekeringen?

 • Woonpakket-aanbieding
 • Overzichtelijk
 • Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 • Slechts eenmaal poliskosten
 • Alle kosten op een heldere factuur

‘Wanneer mijn kinderen schade aanrichten is dat gewoon afgedekt’

Fam. Molenaar, Biddinghuizen (november 2020)