Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Hoogvliet Rotterdam

Meer info over de aansprakelijkheidsverzekering in Hoogvliet Rotterdam? Omschrijving AVP: de verzekering die de verzekerde en haar gezin verzekert tegen het risico van aansprakelijkheid. Hij komt van pas als je (per ongeluk) schade toebrengt bij iemand. Dit heeft bijv. betrekking op schade aan elektronica en bijv. (blijvende) schade met letsel. Denk dan aan cases zoals:

  • een macbook laten vallen
  • jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
  • je bent betrokken bij een auto-ongeluk
In ons land is dit 100% vrijwillig, toch is 95% van de Nederlanders verzekerd. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Hoogvliet Rotterdam, gemeente Rotterdam, Zuid-Holland is al verkrijgbaar vanaf €2,1 – €5,45. Je kiest zelf het verzekerde bedrag, bijvoorbeeld €2.500.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteRotterdam
Regionummer010 (+3110)
Aantal inwoners629.606
Postcodegebieden3190
WijkenRotterdam Centrum, Delfshaven, Overschie, Noord, Hillegersberg-Schiebroek, Kralingen-Crooswijk, Feijenoord, IJsselmonde, Pernis, Prins Alexander, Charlois, Hoogvliet, Hoek van Holland, Spaanse Polder, Nieuw Mathenesse, Aalhaven-Eemhaven, Vondelingenplaat, Botlek-Europoort-Maasvlakte, Rotterdam-Noord-West, Rivium, Bedrijventerrein Schieveen, Rozenburg
Plaatsen nabijverzekering-poortugaal, aansprakelijkheidsverzekering-rotterdam-albrandswaard, polis-rhoon, verzekering-ottoland, AVP-maasland en hoek-van-holland
aansprakelijkheidsverzekering-hoogvliet-rotterdam

AVP vergelijken Hoogvliet Rotterdam april 2024

Het kan iedereen overkomen. Iemand binnen de familie brengt schade toe aan iets of iemand. Denk dan aan taferelen als je gooit rode wijn over de bank van een familielid maar ook door jouw schuld breekt iemand zijn been. Indien ze jou hiervoor wettelijk aansprakelijk kunnen houden, zul je daarvoor zelf voor de kosten opdraaien. Dankzij een unieke aansprakelijkheidsverzekering is dat gedeelte afgedekt. Al voor €2,3 t/m €5,7 p/maand is eventuele schade vergoed tot bijvoorbeeld €1.000.000

Direct zelfstandig vergelijken?
Iedereen verdient een goede aansprakelijkheidsverzekering! Via de de vergelijker kan iedereen snel Hoogvliet Rotterdam AVP verzekeringen vergelijken. Bekijk welke verzekering past bij jouw voorwaarden. Misschien wel Inshared en HEMA. Zodoende profiteer je van een transparante dekking, en een lage premie! Een polis gevonden? Online kan je snel een polis afsluiten. De gekozen assuradeur kan helpen met het overstappen. Ga door naar: SNS dekking.

Veelgestelde vragen over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die u tegen schade en letsels beschermt, die je aan anderen verricht’. Schades die met opzet worden veroorzaakt worden niet vergoed.

Heb ik een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

Je mag zelf weten of je een AVP afsluit. Desondanks raden verzekeringsexperts het wel aan. In enkele gevallen – vooral bij letselschade – kan de schade in de papieren lopen. Voor slechts een paar euro per maand krijg jij maximale zekerheid.

Tot welk bedrag ben ik verzekerd?

Veel verzekeraars hanteren een maximale uitkering van €1.400.000 tot circa 2.500.000. Pas op voor onderverzekering. In het geval van letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Wat kost de AVP verzekering per maand?

Het tarief heeft te maken met het max. te verzekeren bedrag, het soort huishouden, en het eigen risico. De kosten bedragen circa €2,75 – €5,65.

Benodigde tijd: 3 minuten

Zo’n aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

  1. Voer je geboortedatum in

    Mensen op leeftijd profiteren van de scherpste premies op het moment dat zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Hoogvliet Rotterdam afsluiten.

  2. Klik op de gewenste familiesamenstelling

    Alleenstaand of misschien een gezin met kinderen? Huishoudens met kids betalen meer premie.

  3. Hoogte van het verzekerd bedrag

    Dit varieert van €1.500.000 tot €2.000.000. Een hoog bedrag resulteert in een duurdere premie.

  4. Selecteer eigen risico

    Er is een keuze voor €0,maar ook voor bijv. €100.

  5. Kies een verzekeraar

    Bekijk meteen de meest geschikte AVP’s. Bepaal de beste maatschappij en regel de overstap online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat kost een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Hoogvliet Rotterdam? Vergelijk de beste aanbieders voor de regio 3190, 3191, 3192, 3193, 3194, 3196.

Top aansprakelijkheidsverzekeringen + woonverzekeringen van april 2024

  • ABN-AMRO AVP
  • Inshared Aansprakelijkheid
  • OHRA Aansprakelijkheidsverzekering
  • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)
  • nowGo Inboedelverzekering Comfort
  • ZLM Opstalverzekering

Welke verzekering is de goedkoopste voor particulieren?

Met behulp van een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afkorting AVP) verklein jij het eigen risico op schade aan personen en spullen. Zoals je hierboven kunt zien: de prijzen wijken sterk van elkaar af. Een verzekering via OHRA kan soms fors duurder zijn dan een AVP van Aegon. Hoe is dat mogelijk? Elke aanbieder hanteert eigen specifieke modules & voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Hoogvliet Rotterdam? Er is geen polis die overal de goedkoopste is. Hierna lees je nuttige adviezen:

  1. Voorkom een té hoog verzekerd bedrag. Is €3.000.000 noodzakelijk?
  2. Selecteer een pakketverzekering: Betrek jouw AVP tegelijkertijd met de woonverzekeringen. Zo profiteer je van pakketkorting.
  3. Verhoog het eigen risico. Je gaat wel iets betalen in het geval van schade. De premie daalt wel flink
  4. Jaarlijks overmaken: Kun jij direct alle premie betalen? Dan ontvang je korting op de premie.
  5. Blijf vergelijken: Voorkom dat je teveel betaalt voor jouw aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk met regelmaat de prijzen, en ontdek of een overstap de moeite waard is. Je mag elk jaar overstappen!

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

Een AVP is in de regel niet duur. Voor een bedrag van €2,2 zijn de meeste risico’s al afgedekt. Mogelijk is er een scherpere premie. Het kan verstandig zijn om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te koppelen aan de noodzakelijke woonverzekeringen. Je moet dan als eerst denken aan de inboedel- en opstalverzekering. Tip: rechtsbijstand-, auto en reisverzekering zijn mogelijk ook te combineren. De pakketkortingen kunnen hoog oplopen. Besluit vandaag en start met aansprakelijkheid in Hoogvliet Rotterdam verzekeren.

Waarom kiezen voor woonverzekeringen?

  • Combinatievoordeel
  • Een contactpersoon
  • Geen onenigheid wie wat verzekert
  • Slechts eenmaal poliskosten
  • Één maandelijkse nota

‘Snel de verzekeraars rangschikken op prijs’

E. Evers, Hoogvliet Rotterdam (april 2024)